Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: MOLIM PREPORUKU ZA FIZIOTERAPEUTA

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno MOLIM PREPORUKU ZA FIZIOTERAPEUTA

Imam preslatku curicu od tri godine sa hidrocefalusom, dystoni sindromom, (hipo-hiper tonus) i nistagmusom. Vježbamo od njenog 4mjeseca života i dobro napreduje, ali čini mi se da sada treba neku promjenu. Propuzala je sa 15 mjeseci a sa 16 se počela ustajati uz namještaj. Fizioterapeuti kažu da će prohodati ali će dugo prohodavati, ali meni se čini da je to sad već predugo. Naime od dizanja uz namještaj je prošlo godinu i pol a ona još uvijek ustaje uz namještaj ali se ne pušta, niti ne stoji samostalno - dosta je slaba u području zdjelica a ruke i noge su jake. Naravno ima pobošanja u stabilnosti, a i hoda na koljenima, ali čini mi se da ona može više. Zato trebam vaše savjete, iskustva i pomoć. Htjela bih je odvesti nekom dobrom fizioterapeutu koji bi s njom radio/radila barem tri puta tjedno jer ja više ne znam što bi s njom vježbali. Hvala!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne znam gdje si, ali toplo ti preporučam terapijsku igraonicu MAKA. Imaju dvije lokacije - u Črnkovcu i Velikoj Gorici. Vlasnica vft. Gordana Vešligaj za svako dijete složi individualni program i po njemu se piči (naravno i program napreduje kako napreduje i dijete). Sve ft. koje tamo rade su drage i ljubazne i maksimalno predane poslu, a možeš dolaziti koliko god puta tjedno želiš.
    Kontakti: 01 6215 463, 01 6216 709, 098 1766 651 i 092 121 3707 (www.maka.hr).
    Najbolje ti je zvati na puni sat, jer između imaju tretmane, pa se najčešće ne javljaju na telefone.
    Sretno

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

imaš pp!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno terapeut

Hvala na odgovorima i PP. Pokušaćemo sve mogućnosti, jer joj treba više sati tjedno vježbanja s profesionalcem.
    Pozdrav!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Karolina s Goljaka (i kod Sabola)- ne znam radi li privatno, ali je super.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •