Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Krv u stolici, povraća krv da li znate za sličan slučaj?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jazz avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Krv u stolici, povraća krv da li znate za sličan slučaj?

Upravo sam saznala da je mali rođak od 2 godine, prošli tjedan povraćao krv i imao krv u stolici i povišenu temperaturu.

Bio je 5 dana na ispitivanju i nisu mogli utvrditi o čemu se radi. Čak je jadničak i gutao sondu za snimanje želuca.

Doktor koji ga je liječio ima 45 godina iskustva (nije u Hrvatskoj) je rekao da mu je ovo 2 slučaj u karijeri i da ne zna što je. Ako se ponovi da odmah dođu.
    Čak su ga htjeli otvorit ne bi li saznali što je, ali kako su nalazi u redu, vratili su ga kući. Malac je sad dobro (kuc kuc) jede, ali mama svaki put pretrne kad treba na tutu.

Da li netko zna za sličan slučaj?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

jesu mu radili testiranja na krvarenja u stolici, svježa krv u stolici nije opasna, osim ako je u ogromnim količinama, malo krvarenje u stolici znak je krvarenja u dnu debelog crijeva, veliko krvarenje bi moglo doć i negdje od gore i naglo, al to bi onda bio slučaj za hitnu. A očito nije.
    Mislim, krv u stolici nije krv pa stolica ni stolica pa krv, nego kad stolica potamni ili je baš ona krvava, pa je treba testirat na krvarenja....
    Jesu mu radili i kolonoskopiju ili samo gastroskopiju?
    Pa jesu IŠTA našli na gastroskopiji?
    Rekla bi da je nekakav najbenigniji mogući slučaj da je dijete imalo jaka jaka povraćanja i proljeve i iziritiralo i jednjak i crijevo i malo krvarilo :/ Popucale žilice i sl.
    Nemam pojma, samo imam iskustva jer imam problema sa sličnim stvarima....
    nadam se da je tako nešto...

jazz avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Krumpirice, kakav je slučaj kod tebe?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •