-
Osoblje foruma
magli mu se pred okom
mmu
Pred jednim okom mu se jako magli, kao da mu je to oko mutnjikavo i na njega malo slabije vidi?
To traje već nekoliko dana, ne poboljšava se.
Otić će kod dr, al ima ko u medjuvremenu kakvu ideju?
-
mrena?
makar ne znam kakav bi mu je hormonalni poremećaj to uzrokovao
-
odmah na dežurnu oftalmologiju
je mu sve mutno, cijelo vidno polje mutno, bez obzira gdje pogledao?
ili ima osjećaj kao da mu nekakva zastava klapara pred okom?
-
-
pa ja imam mrene a osjećaj je baš takav, vječita izmaglica (najviše u sumrak) samo stvarno je čudno tako odjednom
-
ako nema bolova u oku, glavobolje, onda vjerovatno do sutra neće biti ništa, ali sutra nek ode obavezno, oko je oko
možda je samo oslabljeni vid, pa nije do sad obraćao pažnju, ali bilo kakav poremećaj vida treba obavezno provjeriti
-
Osoblje foruma
svi njegovi imaju naočale, možda stvarno nije dosad primjetio oslabljeni vid, nadam se da je nešto tako bezvezno :/
-
Osoblje foruma
-
Krumpirići šta bi na kraju?
I ja u zadnje vrijeme ne vidim bistro i teško mi se fokusirati na neku točku. O radu na računalu da ne govorim. Naočale mi ne pašu iako, priznajem, nisam ih redovito ni nosila... Sve se dvoumim da li da samo idem raditi nove naočale ili da idem na neki detaljniji pregled?
-
i mene zanima šta je bilo?
meni je jučer par minuta bila kao zavjesa ispred desnog oka i to kao ne ispred cijelog oka nego u donjem desnom uglu :?
inače nosim naočale,pošto je prošlo nisam mislila ići kod okuliste
-
Imam isti slučaj ko TM... otišla na pregled da bi mi dr rekla da imam vid sokola i da je sve u najboljem redu... (širili mi zjenice... itd)
Meni se i dalje muti pred desnim okom i onda ga stalno trljam...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma