-
nece spavati
Luka mi ima 2,5 tjedna i danas je od 11 ujutro budan...ukupno je spal 2 ssta (po 10-15 min). Jos je budan. Pomoc!!!!!!
-
da li hoće zaspati na tebi (pazi da si na sredini kreveta za slučaj da ti zaspiš)? da li imaš sling ili maramu?
nama je usuisvač pomagao (i još uvijek pomaže), taj jednoličan zvuk ga smiri.
inače, niti Yoda nije bio bio neka spavalica. sada čak spava više nego dok je bio tako mali.
držite se.
-
ma sve isprobano...nista ne pomaze...i glazba i pjevanje..i nosanje.. i ljuljanje...
-
jeli mu davaš dudu varalicu?
moja bi isto nekad ,na dane, bila stalno budna. kažu da bebe spavaju 20 sati dnevno- u mene nije bilo tako. ako mu se ne spava, ne možeš ga natjerat da spava.
javi kakav je sutra, možda će prespavat cijeli dan.
ne brini, i to će proć.
-
Kako se ponaša za to vrijeme ne spavanja? Plaće, zadovoljan je? Možda je previše stimuliran (nošenje, pjevanje,...). Možda ga to sve ometa. Moja mala u toj dobi je najviše voljela da je ostavim na miru. I sada s 4. mj. zaspi sama na ravnom (krevet, košara, kolica). Nema šanse da je nosim, ljuljam, pjevam,... Urlik -"pusti me da spavam, poslije ćemo pjevati i ljuljati se".
-
Možda ti je samo stvar u vremenu. Moj L inače spava preko dana 2x po 2-3 sata i 1x put oko 1 sat. (Valjda se kuži kaj sam mislila).
Ali jučer i danas je spavao 3x po 20-30 min. Promjena vremena jako tječe na njega.
-
ima dudu...ne pomaze...place i na rukama i dok ga pustimo na miru...(manje na rukama)...
Nisu grcevi...(nije mi to takav neprekidan plac)...Bas kao da od umora nemoze zaspati...
Evo...mislim da je oko 1 zaspao (nisam ga vise cula a muz dezura da se ja odmorim) i jos uvijek (8.10) spavaju..
Valjda nekakv skok posto sam se probudila s ogromnom lijevom sisom...(malo vise je jeo jucer)
-
i mi imamo isti problem, kako se je rodio nije ukupno spavao 3 dana po cijeli dan. Sada spava maximalno 2 sata po danu i jedno 9 navečer, čak i manje, mislim da je stvarno premalo. Nekako se nadam da će sve doći na svoje, njega malo muče grčevi, ali i kada ga ne muče nema šanse da onako leži i razgleda
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma