-
draga moja, uzimajući u obzir kompleksnost situacije moga supruga i mene, trenutno je kod mene jedina opcija Brisel. Kao što je Zana rekla oni jesu zaista najbolji, oni su izmislili određene metode, to čak navode i na drugoj isto jako dobroj klinici u USA, ali ima i ona starinska "ko radi taj i griješi" što znači nikada se ne zna gdje je bolje. Sve je individualno. Možda je bilo bolje da prvo startamo sa Slovenijom, konkretno Mariborom, ali svi kažu da se čeka godina dana da se dođe na red. Ipak, ne bih da čekam još godinu a da ništa ne poduzimam s jedne strane, s druge strane, na osnovu desetina studija, opservacija, tekstova koje sam pročitala a tiču se konkretno stanja moga supruga, vrijeme igra u njegovu korist (određene studije kažu da do gonadodetoksikacije kod ljudi koji su primali najjače doze kemoterapije zna doći i nakon 10 godina od izlaganja citostaticima, a kod moga supruga je prošlo šest godina). Ma moja Lagunčice, ne mogu ti biti pametna nikako. Cijeli svoj život sam navikla da vladam svakom situacijom, međutim, u ovome svemu smo prepušteni samo dragom Bogu.
Ja sam poslala e-mail na info mail koji sam našla na njihovom web sajtu. Sutra ću ići da predam dokumentaciju za novi pasoš jer će mi trebati Visa za Belgiju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma