fatamorgana znam da je vama tesko dobit vize, al rekla sam da tesko uzima u zadnje vrijeme zbog mummy_s koju odbia sa FSH samo 19 i jos je neku odbija sa isto relativno malih FSH
prvo se ide na konzultacije, al ja sam ih preskocila neznam ni ja kako, vjerojatno jer ga zvala na 1dc a on odma reka da pocmem sa klomifenima tako da nije bilo vremena za konzultacije... sam postupak kosta 1100E, konzultacije su 50E, prvi uzv mene i M testisa 50E i stoperica 20E, to se odvija u ljubljani, mene narucia jos sutradan na uzv tako da smo morali prespavat u ljubljani, al on nam preporucia smjestaj, penzion zibert, skroz ok i noc 40E koliko se sicam... tamo smo bili na veceri i to pizzi i bilo je uzasno skupo...
sutradan smo isli u postojnu, tamo se odvija cijeli potupak, biopsija kosta 200E, da nije nasa spermije onda bi punkciju naplatia cini mi se 150E, a ovako ulazi u cijenu postupka, ako trazis histoloski onda to dodje ekstra 100E cini mi se, bilo bi pametno uzet histoloski ako ne nadje odma spermije tako da znas na cemu ste... siti se belinde kojoj prvom biopsijom nisu nasli spermije al nakon histoloskog su je zvali da dodje na drugu u kojoj su nasli spermije nadam se da se dobro sicam tih detalja
u postojni smo platili noc 28E i ona nije skupa, al smjestaj bia katastrofa, nekako sporko i zajednicko kupatilo, srica bili sami na katu, za sljedeci put sam nasla bolji smjestaj preko neta, mali apartman za 32E
ako sam sta propustila, pitaj
nadam se da me nece vikat zbog cijena na netu