Draga Regina, hvala ti na informacijama. Ma, što bi te vikali zbog cijena, pa nije brate reklama nego pomoć, jel da? FSH mm na zadnjim nalazima je u okviru normale, a prije godinu dana bio je malo iznad normale. Hvala Bogu pa je dr. rekao da će nas primiti. Rekao je da oboje trebamo doći kod njega, e ja se sada pitam, da li će on odmah čim mi tamo odemo na konsultacije mm raditi biopsiju? Kada sam sa njim pričala tel. pitao me je neke čudne stvari vezano za mm, tipa da li je imao trudnoća prije, da li su mu testisi normalne veličine, da li je prije terapija radio spermiogram i sl. Ja sam na početku samoga razgovora odmah rekla da mu je FSH po zadnjem nalazu o okvirima normale, a on me je pitao mogu li se sjetiti koliko? Ja sam rekla da ne mogu ali da znam npr ako je gornja granica 6,8 kod mm-a je FSH 6,7 i on je rekao ok i da mu faksiram fotokopije pasoša i jedno detaljno i opširno pismo. Zanima me koje nalaze trebam izvaditi prije nego odem na konsultacije, ja i mm? Ja sam već u procesu vađenja nalaza po Briselskom preliminary investigations, ali me zanima šta traži dr. Reš da bih se pripremila prije nego mu pošaljem pismo i dok mi pasoš bude gotov.