mislim da PGD nema u sloveniji al kao sta ste rekle, sve znate sa neta i mozete napravit sve testove na svoju ruku, pa tako i odluku da li ic s tim u postupak ili ne... sta se tice tehnike za trazenje spermica to je samo mikroskop ili nesto slicno, sve je stvar u coviku koliko ima zivaca i bremena da ih trazi, MM su nasi 5 kom odma i tada je potraga potrajala satima, da nisu nasli koji odma onda mislim da nebi izgubili toliko vrimena tragajuci, znaci sve je stvar u coviku (bar koliko sam ja shvatila)
sve je stvar tehnike uzimanja uzorka, bar u mom slucaju, kad smo radili u hrv prvu biopsiju tamo su nam uzeli uzorke sa puno mista al povrsinski, dok je u sloveniji uzea samo sa jednog mista al dubinski na vise mista-razina! i to je bia bingo :D ti sjemeni kanalici su dugi kilometre a samo u jednom mistu moze bit spermica, tako da je moja teorija da ih svi imaju samo treba ubost misto di se nalaze, al opet necete sad M isjeckat 300 puta za nac to misto, ja sam bila srece i tom dubinskom metodom smo uspili... zelim vam da dozivite tu srecu