Sanja79, nemoj molim te da te iko pokoleba. Ne sjećam se sada gdje si sve bila, ali nemoj odustajati. Drugi put gdje god da apliciraš, ne spominji da ste radili biopsiju. Probaj ponovo u Slo. kod Reša ili eventualno u Mariboru. Ne znam koja su pravila u Mariboru, znam da se dugo čeka, ali kada bi možda rekla da samo hoćete biopsiju i da se nađeno, ako Bog da, zaledi možda bude to išlo i brže. Uglavnom ne govori da je rađena biopsija i da ništa nije nađeno. Jer vidiš kako oni reagiraju, a upće ne znaju kako je uopće i urađena ta biopsija, uslove u kojima je rađena, stručnost biologa i sl. Možda je tm prije biopsije bio prehlađen ili je imao povišenu temperaturu, ma sve to ima uticaja. Uglavnom, idi gdje god možeš. Evo neke su cure pričale da u Hrvatskoj zaleđuju nakon biopsije, možda da vidiš i u Hrvatskoj da odete na biopsiju. U svakom slučaju, mislim da znam kako se osjećaš. Mi tek trebamo na biopsiju. Muž Ive77 je imao dijagnozu kao mm i primio mnogo manje invazivne terapije i to davne 1979 godine i nisu ništa našli biopsijom u Slo. kod Reša (ali čeka se histološki jer je jako bitan, možda su samo na pogrešnom mjestu tražili). Vjeruj i ja se puno sikiram, ali ne odustajem. U krajnjem slučaju ima ta famozna donacija sperme. Mene to nekako bar malčice utješi.