Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Odjednom ni M od mucnina

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Odjednom ni M od mucnina

Nedavno sam otvorila temu vezano za mucnine.Dva tjedna je bilo strasno.Muka cijeli dan,povracanje,slabost,a sada u roku dva dana nije ostalo nista od simptoma,osim sto su grudi veeelike i povremena slabost. Da li se trebam brinuti?Jel imao tko slucaj da su mu mucnine tako kratko trajale i da je sve bilo o.k? Poslije prethodnih pobacaja ne moram vam ni reci koliko se bojim. Upravo ulazim u 9.tjedan trudnoce.Pregled mi je tek za dva tjedna.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Smanjila sam Utrogestane sa 3x2 na 3x1 pa moze li to imati kakve veze? Mucnine su pocele kad sam uzimala 3-4x1 Dabroston na dan.

bebano avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Draga Sonja333, ja na zalost nemam iskustva sa tim "naglim prekidanjem simptoma", ali samo da znas da ja mucnine niti bilo kakve znakove trudnoce nisam imala maltene nikako. A sada sam 16 tjedan i sve je u najboljem redu. I ja sam se ispocetka plasila, citajuci kako sve zene povracaju i imaju mucnine, a ja nista, dok mi neke zenice nisu rekle da trebam biti sretna sto nemam te probleme. Tako da se nadam da je i kod tebe sve ok. I ja sam pila Dabrosotne i eto opet nisam imala mucnine.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Brijem da nemas razloga za brigu. I ja sam pila hormone za ucvrscivanje trudnoce i bilo mi je isto jako muka,kad sam smanjila dozu s vremena na vrijeme val mucnine ali nis posebno. Sada u 37-mom tjednu trudnoce i slatkom iscekivanju.

Think pink!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja šogi imala je iste mučnine kao i ti u tri trudnoće, ja sam imala kiretažu u 12 tjednu i još isti dan kad su me kiretirali sam imala mučnine, tako da nemora biti ništa strašno. Razumijem tvoj strah..možda da odeš negdje na uzv da budeš barem mirna.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Isto sam imala mucnine nekih 2 tjedna i to takve da mi je MM rekao da izgledam kao da se rastajem s dusom. I naglo su prestale. Ima dana kada recimo bez mucnine samo povratim, ali i dana kada me apsolutno nista ne smeta...grudi su bolne, jajnici pikaju...mislim da je to stvarno individualno...ne brini!!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

meni je u ovoj T bilo slično, povraćanje i mučnina svaki dan ( + utrići vaginalno), a onda negdje u 12-tom tj. od danas do sutra sve je bilo gotovo, kao da mi nikad nije bilo muka.
    sad mi se povremeno dogodi možda jednom tjedno ili rijeđe da povratim bez ikakve mučnine i prethodne najave.
    kad hormoni tako divljaju svakakve situacije su normalne, ali te u potpunosti razumijem, nije da si luda bez mučnina i riganja, nego si se sa njima osjećala sigurnije .
    misli pozitivno i sve će biti ok

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zadnja dva dana opet imam strašne mučnine.To je očito samo bila dvodnevna pauza. Hvala vam cure.

daria avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam sad u 7 tjednu i imala sam mučninu prije 4 dana, čak sam i povratila, ali od onda ništa. Osjetim povremeno neku težinu u žalucu, ali mogu normalno jesti i više mi se čak ni kava ne gadi ko na početku. Sad sam malo zabrinuta, ali nadam se da je to sve ok.
    Moram napomenuti da sam IVF trudnica nakon 6 godina borbe i strašno sam zabrinuta oko svega, koritim utrogestan 3 x 2.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sve je to apsolutno individualno.

Ja sam u prvoj trudnoći grlila školjku 40 dana u komadu, svakih 15 minuta. Bez pretjerivanja. Osim noću, tad je bilo okej.

U ovoj trudnoći nije tako strašno, ali da mi je mučno i da povraćam - da.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj sonja3333 prvotno napisa
    Zadnja dva dana opet imam strašne mučnine.To je očito samo bila dvodnevna pauza. Hvala vam cure.
    Meni je bilo indentično i isto sam se kao i ti jako zabrinula. Na kraju, kao što vidiš iz potpisa, sve je bilo uredu. Uživaj u nemučnim danima.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A meni je bilo kao u tvome 1. postu, i nikada se nisu vratile...
    Trajalo je 14 dana i to je to!
    Jedno jutro ustajem, i kao ponovo rodjena, sve mi neobicno...

Vise mi nije muka, odavno, samo me ponekad uhvati neko strasno gadjenje na neku hranu, ali brzo prodje...

Sa mojom bebicom je sve ok, sada sam usla u 4. m tako da ne verujem da se trebas brinuti...
    Oouupss vidim, vratile se...
    Onda se moli da opet prodju

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kod mene su simptomi trudnoce takodjer nestali preko noci: odjednom nema mucnina, prsa (koja su bila kao od kamena) vise uopce ne bole, ponovno mi se pije kava (koju nisam mogla vidjeti), prestala nesanica, nocno hodocascenje na wc po 3-4 puta...Jedino sam pospanija, ali ako se dovoljno naspavam, sve je ok.
    Uglavnom, vec sam se pocela pitati je li sve u redu...
    Sada sam u 12. tj, a simptomi su trajali recimo od 8. do 11. tjedna, prije toga sam se samo osjecala kao da sam u nekom konstantnom PMS-u.
    Nadam se da je to sve normalno :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •