Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: fizioterapeut?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno fizioterapeut?

Moramo na pregled, pedijatar je rekao da ne stoji na nogicama kako bi trebao, ima 6 mjeseci, ima li tko slična iskustva, te me zanima me kako je u vinogradskoj, dali se dugo čeka, kakvi su fizoterapeuti tamo,kako je na goljaku?

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

fizijatar ti treba najprije (to je lijecnik), preporucujem ili Goljak ili Klaicevu.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

da znam da je fizijatar liječnik
    Pedijatar nam je rekao da ćemo zasigurno morati vježbati, doma ili u nekoj ustanovi, pa se zato ispitujem za fizioterapetu.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ma znam da znas ali mislila sam da je lapsus pa sam naglasila razliku!
    koliko znam dobri su jako na Goljaku (tamo je najpoznatija karolina) a u Klaicevoj ne znam, znam da su vrsni fizijatri. Svakako preporucujem dr. Zucka, on je na obje adrese. Pa gdje prije upadnes, a onda ce te on usmjeriti kod nekog dobrog terapeuta, sigurno. Ako ces trebati, ja imam dobru privatnicu (terapeuticu) koju kombiniram s Goljakom, ona je prije radila s bebama u Klaicevoj a sad ima privatnu praksu.

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Na Goljaku su krasni. Mi idemo kod dr. Žučka i isto pohvale.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Lucija ellen, koja privatnica ti je dobra?

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ivana se zove, ali ak bus zainteresirana detalje dam na pp. Kod nje vjezba ili je vjezbalo nekoliko beba s foruma, takodjer smo joj dosli po preporuci i moram reci da zlata vrijedi, pitaj Eowyn. 8)

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

možeš mi poslati detalje ako nije problem, hvala

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Zanimala bi me okvirna cijena terapeuta koji dolaze doma (ako ima netko takvih iskustava).

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi vodimo K na Goljak a od danas nam dolazi doma privatno fizioter. 150 kuna sat. Naši npoznati imaju u Zg priv fizioter za svoje bebe, 200 kuna sat.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi vodimo K na Goljak a od danas nam dolazi doma privatno fizioter. 150 kuna sat. Naši npoznati imaju u Zg priv fizioter za svoje bebe, 200 kuna sat.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

150 kuna je bilo i kad smo mi tražili (jedino što se nismo uspjeli dogovoriti sa terapeuticama koje smo htjeli jer su bile pretrpane poslom)

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Re: fizioterapeut?

Citiraj ana1 prvotno napisa
    Moramo na pregled, pedijatar je rekao da ne stoji na nogicama kako bi trebao, ima 6 mjeseci, ima li tko slična iskustva, te me zanima me kako je u vinogradskoj, dali se dugo čeka, kakvi su fizoterapeuti tamo,kako je na goljaku?
    Mi bili u vinogradskoj zbog slicnog problema, ja nisam zadovoljna jer po meni, oni imaju prevelika ocekivanja i rade dramu ako se npr. beba od 4 mj "jos" ne okrece na trbuh.
    Preporucam ti klaicevu.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Re: fizioterapeut?

Citiraj ana1 prvotno napisa
    ana1, u vinogradskoj rade po ne baš modernim metodama. Tj. rade nekakvu pasivnu razvojnu gimnastiku, dok se na Goljaku radi po 'novom' Bobathu. Za Klaićevu ne znam. Ja mislim da se najviše isplati ići na Goljak, samo se dugo čeka! Možda je neki zaobilazni put naručiti se na Goljak, a dok se čeka otići kod dr. Sabola na pregled i na terapiju jer tamo rade terapeutice sa Goljaka (Karolina, a koliko čujem i Sandra). Samo, izgleda da se i tamo čeka!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

(u Hrvatskoj je nastupila epidemija Dystoni sindroma)

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mi smo krajem 2.mj. dobili uputnicu.
    Za Goljak smo dobili termin u 6.mj, za Vinogradsku sredinom 4.-og

Otišli smo privatno kod Sabola,obavili pregled, a za vježbice dobili termin tek za mjesec dana

To mi je bilo malo too much za čekat pa smo otišli privatno jednom drugom terapeutu na vježbice i došli odmah na red

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Annie prvotno napisa
    Mi smo krajem 2.mj. dobili uputnicu.
    Za Goljak smo dobili termin u 6.mj, za Vinogradsku sredinom 4.-og
    katastrofa

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    (u Hrvatskoj je nastupila epidemija Dystoni sindroma)
    "Moždana krvarenja javljaju se kao odgovor na traumu rođenja, a kod oko 4000 djece, od oko 40.000 koliko ih se rodi u Hrvatskog svake godine, ta su krvarenja jače izražena. Manifestiraju se kroz simptome različitog intenziteta, a kod oko tri posto djece nastaju vrlo teška oštećenja. Procjenjuje se da je u Hrvatskoj oko 6000 neurorizične djece, od kojih u Zagrebu oko 1300"

Malo je fakat velik broj.
    http://www.jutarnji.hr/jutarnji2/cla...,18,,112648.jl

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nda, vrlo je ohrabrujuća činjenica da se za skoro pa svu tu djecu nakon godine dana zaboravi da su ih nekad zvali neurorizičnima.

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    Ivana se zove, ali ak bus zainteresirana detalje dam na pp. Kod nje vjezba ili je vjezbalo nekoliko beba s foruma, takodjer smo joj dosli po preporuci i moram reci da zlata vrijedi, pitaj Eowyn. 8)
    Mi smo isto kod nje po preporuci Lucije Ellen i bit ćemo joj uvijek zahvalni zbog toga. Ivana stvarno zlata vrijedi.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Zanimala bi me okvirna cijena terapeuta koji dolaze doma (ako ima netko takvih iskustava).
    nama dolazi fizio. s Goljaka i plaćamo 150,00 kn 45-60 minuta.
    izuzetno smo zadovoljni.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Podižem, jer trebam....
    nije nikakva strašna dijagnoza... malo izvijanja, motorički razvoj uredan....

htjela bih malo vježbati doma, tražim nekog stručnog i dragog, blizanke....
    šaljite kontakt na pp....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •