-
-
-
-
zhang, puno hvala. unatoč tome što pijem jako puno tekućine, stalno sam žedna i jako su mi suha usta. Već me i želudac boli od tolike tekućine.
Čini mi se da u cicama ima dosta mlijeka, ali ne dolazi do otpuštanja.
Probat ću se ne živcirati, jer stvarno sad ne želim izgubiti mlijko, a tako smo se lijepo uhodali.
-
mljeko nemožeš izgubiti ,, ne držiš ga u đepu pa da ti ispadne nehotice
opusti se, viroza te umara, nemoj se nervirati, vjeruj u sebe
ti imaš dovoljno mlijeka
kad počne podoj odi na "sretno mjesto" u mislima, blokiraj negativne misli (meni je to pomagalo), misli na pšlaže na Malibu, predivno more, leptire, proljeće ....
-
-
-
cure su ti sve rekle
dok god beba ima barem 5 popiskenih pelena, dobija dovoljno mlijeka
pojacano trazi sisati zato sto se mozda i sama bori protiv bolesti i time sto sisa mozda i ne dobije tu tvoju virozu ili je dobije u blazem obliku
-
Evo kod je i danas bez promjene. Malena često traži cicati, vuče, a mlijeka i dalje nema dovoljno. Jel njoj to malo mlijeka što povuće dovoljno?
-
možda je moguće da se taman poklopilo da ona ima neki skok u razvoju. ne moraju kod svih biti na 3. i 6. mjesec.
jedino ti je rješenje da ju stavljaš što češće da jede.
u takvim sam momentima ja mislila: 'možda nije sit ko čep, ali sigurno nije gladan. nešto je povukao, kada opet bude htjeo, dat će mi do znanja.'
kako se ona inače ponaša? da li ti se čini da je zadovoljna?
-
-
bravo!
možda vam se stvarno poklopilo da si ti pod virozom, a curka ima skok u razvoju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma