malo nespretan naslov al nisam znala pametnije![]()
imam dvojke od 9 mj. i padam s nogu
obavila sam pretrage i krvna slika mi je ok,znači muči me umor i proljeće
kaj da uzmem da me malo podigne,a da ne šteti dojenju?
malo nespretan naslov al nisam znala pametnije![]()
imam dvojke od 9 mj. i padam s nogu
obavila sam pretrage i krvna slika mi je ok,znači muči me umor i proljeće
kaj da uzmem da me malo podigne,a da ne šteti dojenju?
Sad ide proljeće , ljeto pa što više voća i povrća naravno, a do tada Pregnital. Ja sam ga pila poslije poroda i vratio mi je željezo u normalu. Još ga pijem tu i tamo po potrebi
Centrum materna (eventualno uz to može još i Pregnital) - ako baš hoćeš nešto od dodataka prehrani. Ali prvenstveno obrati pažnju na prehranu.
Ja se isto užasno loše osjećam, umor, malaksalost i neka glavobolja me gnjavi. organizam mi traži slatko.Frida prvotno napisa
Isto sam radila krvne pretrage pa čekam rezultate.
Prva 3 mjeseca poslije poroda sam pila Prenatal i mislila da ću kosu zaštiti, međutim ništa već treći krug kose mi raste, ja to povezujem da mi fali nešto organizmu :/ i mislila sam probati sa zelenom magmom. Nadam se da je dobra.
Gdje je nestao moj post? Kaj sam spomenula nekaj kaj nisam smjela? :?
monax prvotno napisa
:? A kaj bi falilo ako kosa raste? To je do hormona, ne? U trudnoći buja, nakon tri mj. poispada pa opet raste nova...Normalno...
S obzirmo da dojiš, meni na pamet padaju samo vitamini. Meni su super Supradyn i stvarno osjetim da me podignu i vrate energiju. Probaj!
Ali, ne čudi me da si umorna i da padaš s nogu. Bilo bi ti lakše da si "zaposliš" nekog iz familije da ti priskoči u pomoć. Da si malo odspavaš....![]()
Meni tako došlo u glavu, npr mojoj mami kad padne željezo skonta po kosi jer jako otpadne, znam da nije mjerilo jer ona ima anemiju i liječi već neko vrijeme.dambo prvotno napisa
A meni je sad poslije ovog poroda već 3 puta otpala kosa i narasla nova jako suha i užasna. Ošišana sam skroz kratko pa se tako nevidi ali dok je bila duga sve su se rijetki kolutovi vidjeli. Meni je to nekako agresivno. Poslije prvog poroda samo 1 jednom otpala.
Mali osvrt na već napisano:
Za vrijeme trudnoće i dojenja potrebno je uzimati dodatke prehrani namjenjene upravo tom periodu. Ostale preparate bi trebalo izbjegavati. Svi oni se ispituju na neštetnost, ali je grupa ispitanika kod npr. Supradyna i Prenatala različita tj. Prenatal ili Matrena se ispituju upravo na trudnicama i dojiljama i kao takvi se okarakteriziraju kao neštetni. To znači da ne štete majci, ali ni djetetu. Budući da kod dojilja većina nutrijenata manje ili više završi u mlijeku o tome je potrebno voditi računa. Zato se za dojilje preporučaju preparati za trudnice jer su oni apsolutno sigurni i za dojeno dijete.
Od onih kojima vjerujem tu su samo Prenatal i Matrena.
Dobila danas nalaze i sve u granicama normale :? šta mi je? Baš se loše osjećam!