Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Vitamini za dojilju

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno Vitamini za dojilju

malo nespretan naslov al nisam znala pametnije
    imam dvojke od 9 mj. i padam s nogu
    obavila sam pretrage i krvna slika mi je ok,znači muči me umor i proljeće
    kaj da uzmem da me malo podigne,a da ne šteti dojenju?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sad ide proljeće , ljeto pa što više voća i povrća naravno, a do tada Pregnital. Ja sam ga pila poslije poroda i vratio mi je željezo u normalu. Još ga pijem tu i tamo po potrebi

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Centrum materna (eventualno uz to može još i Pregnital) - ako baš hoćeš nešto od dodataka prehrani. Ali prvenstveno obrati pažnju na prehranu.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Probaj zelenu magmu

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Probaj zelenu magmu
    Ja se isto užasno loše osjećam, umor, malaksalost i neka glavobolja me gnjavi. organizam mi traži slatko.
    Isto sam radila krvne pretrage pa čekam rezultate.
    Prva 3 mjeseca poslije poroda sam pila Prenatal i mislila da ću kosu zaštiti, međutim ništa već treći krug kose mi raste, ja to povezujem da mi fali nešto organizmu :/ i mislila sam probati sa zelenom magmom. Nadam se da je dobra.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Probaj zelenu magmu
    X

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Gdje je nestao moj post? Kaj sam spomenula nekaj kaj nisam smjela? :?

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj monax prvotno napisa
    ... već treći krug kose mi raste, ja to povezujem da mi fali nešto organizmu

:? A kaj bi falilo ako kosa raste? To je do hormona, ne? U trudnoći buja, nakon tri mj. poispada pa opet raste nova...Normalno...

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

S obzirmo da dojiš, meni na pamet padaju samo vitamini. Meni su super Supradyn i stvarno osjetim da me podignu i vrate energiju. Probaj!
    Ali, ne čudi me da si umorna i da padaš s nogu. Bilo bi ti lakše da si "zaposliš" nekog iz familije da ti priskoči u pomoć. Da si malo odspavaš....

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj dambo prvotno napisa
    Citiraj monax prvotno napisa
    ... već treći krug kose mi raste, ja to povezujem da mi fali nešto organizmu

:? A kaj bi falilo ako kosa raste? To je do hormona, ne? U trudnoći buja, nakon tri mj. poispada pa opet raste nova...Normalno...
    Meni tako došlo u glavu, npr mojoj mami kad padne željezo skonta po kosi jer jako otpadne, znam da nije mjerilo jer ona ima anemiju i liječi već neko vrijeme.
    A meni je sad poslije ovog poroda već 3 puta otpala kosa i narasla nova jako suha i užasna. Ošišana sam skroz kratko pa se tako nevidi ali dok je bila duga sve su se rijetki kolutovi vidjeli. Meni je to nekako agresivno. Poslije prvog poroda samo 1 jednom otpala.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mali osvrt na već napisano:

Za vrijeme trudnoće i dojenja potrebno je uzimati dodatke prehrani namjenjene upravo tom periodu. Ostale preparate bi trebalo izbjegavati. Svi oni se ispituju na neštetnost, ali je grupa ispitanika kod npr. Supradyna i Prenatala različita tj. Prenatal ili Matrena se ispituju upravo na trudnicama i dojiljama i kao takvi se okarakteriziraju kao neštetni. To znači da ne štete majci, ali ni djetetu. Budući da kod dojilja većina nutrijenata manje ili više završi u mlijeku o tome je potrebno voditi računa. Zato se za dojilje preporučaju preparati za trudnice jer su oni apsolutno sigurni i za dojeno dijete.
    Od onih kojima vjerujem tu su samo Prenatal i Matrena.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dobila danas nalaze i sve u granicama normale :? šta mi je? Baš se loše osjećam!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •