Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Frustrirana igračkama?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Frustrirana igračkama?

M. pobijesni svaki put kad dohvati neku igračku (zvečka, sviralica, loptica, svejedno što), nakon početne radoznalosti ( 5 sekundi) krene s njom prema ustima i onda počinje vikanje, ljutnja, urlanje... ili je ne može zagristi, ili nije pogodna za sisanje, a ako i ispunja te uvjete svejedno poludi i kreće vrisak.
    Dodatna okolnost je što smo vježbači i igračke bi trebale služiti kao mamac za okretanje, hvatanje i sl. A to nam je kod vježbanja nemoguće jer ona krene u ljutnju odmah. Ima li netko sličan problem ili neki savjet. sve sam već tipove igračaka isprobala, sa svakom je isto.
    I inače nenormalno puno cucla sve čega se dohvati, obje šakice su joj stlano u ustima.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Probaj sa ne - igračkama (što se tiče vježbanja): šlapa, mobitel, metar, špaga, šuškava vrećica.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da dodam: nama su najbolje služile ogrlice i to jedna od lažnih bisera, ali za to je M. još premalena, posebno što sve trpa u usta.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Probaj sa ne - igračkama (što se tiče vježbanja): šlapa, mobitel, metar, špaga, šuškava vrećica.
    potpisujem, moja najviše voli takve. Probaj joj dati njezine čarapice, kapice i sl. moja to voli držati.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

:/ doduše za hvatanje bi ipak morale biti nekakve loptice, veće stvari, da ne stišće šake

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Probaj sa ne - igračkama: šlapa, mobitel, metar, špaga, šuškava vrećica.
    potpisujem! igracke ne dolaze u obzir kod nas, samo prave stvari! mobitel, laptop, zlice, vrecice, cetkica za zube, kuhace.....

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I moja se zna ljutit ali ne na sve igracke. Mozda zeli trljati desni njima a nisu joj zgodne? Jel joj idu zubi?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    Jel joj idu zubi?
    Ovo je i meni palo na pamet. Provjeri jesu li joj natečene desni - možda ljutnja dolazi od bola koji nastane kada dotakne desni.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja se ne sećam baš da je tako bilo sa zvečkama, ali sa svim malo složenijim igračkama i neigračkama je bilo. Tipa nervirala se što ne može da skine poklopac sa kutije, pa kasnije što ne može da ga vrati, što ne može celu kocku da stavi u usta.
    Tek negde sa 10-11 meseci je počela stvarno da se igra sa igračkama do tad je bilo samo razbacivanje i nerviranje.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Desni joj nisu natečene, a to s trpanjem svega u usta debelo me izluđuje i traje već mjesec i pol dana ... pa izgleda ko kronično gladno dijete!
    Jednostavno čim primi bilo što (igračka ili neigračka), malo provrti rukama, stavi u usta i kreće dreka. Kad je ispod baby-gyma ista stvar: nakon 10 sekundi počinje se ljutiti na te visuljke (naravno, ne može ih iščupati i staviti u usta) i nema nade da se ponovno oraspoloži.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpisujem neigračke...posebno ističem jednu koja je bila broj 1. Lovri: plastična boca za vodu (tipa jana...). (makneš čep).

malo je odkotrljaš...bebač na bušu...i da vidiš (još samo tako okreneš da na nju pada malo sunca ... )

Inače, sve ove dječje igračke za super male bebače, Lovri su postale interesantne tek negdje sa 2 godine. Kao tako mali uopće ih nije doživljavao.

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

moju E nikad nije privlačio baby gym,tako da joj to nisam ni kupila(probali kod prijatelja)
    ja sam mislila sa imam živčano dijete,a sad kad čitam Vas vidim da je normalna!
    kod nas pali daljinski i bratovi kamioni ,a posebno kad uspijemo ukrast,njegova duda!

što je tiče vježbe okretanja,ja sam nemajka, upotrebila najjače oružije-domakla sam se,ona je bila na leđima i nije bila dovoljno motivirana da se okrene, podigla majicu i pokazala siku!poludila je i za 10 sek. je bila pored mene,na trbuhu

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Potpisujem neigračke...posebno ističem jednu koja je bila broj 1. Lovri: plastična boca za vodu (tipa jana...). (makneš čep).

malo je odkotrljaš...bebač na bušu...i da vidiš (još samo tako okreneš da na nju pada malo sunca ... )
    x

kod nas je bocica od jane top igracka. s tim da ja ostavim cepi ubacila sam par zrna graska pa jos i suska - najdraza suskalica!

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj tetamaja6 prvotno napisa
    što je tiče vježbe okretanja,ja sam nemajka, upotrebila najjače oružije-domakla sam se,ona je bila na leđima i nije bila dovoljno motivirana da se okrene, podigla majicu i pokazala siku!poludila je i za 10 sek. je bila pored mene,na trbuhu
    I mi smo koristili ciku za mamac kad nije htjela puzati. Sve ostalo nije bilo dovoljno zanimljivo ni poticajno.
    Inače, naše omiljene igračke su štipalice, kutija od cedevite, plastični poklopci od nekih čajnika, čarapice, sve što ima velike etikete... Daljinske i mobitele valjda ne trebam ni spominjati kao luksuzne igračke koje dobije u posebnim prilikama . I Tommy štap koji svira, jedino od sve sile kupljenih igračaka.

A šakice su i nama jedno vrijeme bile stalno u ustima, i puno je balila, ali je prestalo. Sad opet bali, valjda će zubići (nemamo još ni jedan, a 9,5 mjeseci).

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

potpisujem

tako je i kod nas

sad je 11 mj a najdraze igraceke su plasticne boce tetrapak i sve sto nije igracka

sad je tek otkrila neke svoje igracke ali i dalje su zabranjene No 1

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •