Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: dugi i česti podoji

aninamama

Početno dugi i česti podoji

Molim savjet za prijateljicu: podoji su joj česti i dugi -sve uz prefiks "pre".Danas sam se uvjerila: u toku dva sata beba od mjesec dana je stalno "visila" na cici. Molim savjetnice za dojenje broj telefona na koji im se može javiti da malo popričaju. Pedijatrica joj je preporučila formulu iako se meni beba čini zdrava i velika. :?

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čuj, ja zaista nisam nikakav stručnjak i govorim samo i isključivo u svoje ime i iz vlastitog kratkotrajnog iskustva, ali meni se čini da tu zapravo nema nikakvog konkretnog problema...bebica je još jako mala i ima jak nagon za cicanjem..to je sve :wink:

Moja Leo je isto skoro cijelih prvih mjecec i pol staaaaaaalno visila na cici tak da uopće nisam znala reći koliko puta na dan doji ili spava jer je ona to sve zmiješala: malo bi aktivno jela, pa malo spavala s bradavicom u ustima, pa malo budna natezala cicu iz čistog gušta...point is da je nije puštala :D :D :D

Sad je već drugačije, proširila je horizonte i cica više nije centar svijeta pa se kuži, ok, papala sam, sad bum pustila cicu i gledala kaj još ima na ovom lijepom svijetu :D

Tvoja frendica ima problem u slučaju da si iz nekog razloga ne može priuštiti totalnu posvećenost bebi...a ako može, nek je pusti da duda kad i koliko je volja, pogotovo ako lijepo napreduje :wink:

ivarica

Početno

telefon je
    0800 227722

zasto je ped preporucila dohranu? tek tako, zbog ucestalih podoja ili nije zadovoljna napretkom na tezini?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Aninamama broj je 0800 22 77 22, nek slobodno nazove kad god joj pase
    Ne bi se usudila nista reci bez dodatnih potpitanja pa je stvarno bolje da se mama sama javi.

aninamama

Početno česti podoji

Moja Ana ima tri mjeseca i kad samo malo bolje razmislim ni kod nas situacija nije bila bitno drugačija.Međutim, ja sam mislila da mi tehnika dojenja nije OK pa sam stalno nadzirala kako jede. Sad kad smo "veliki" sve je lakše. Nisam se osjećala sigurnom da dajem savjete pa sam prijateljicu uputila na SOS telefon. Problem kod prijateljice je zapravo bio u tome da se brdo ljudi čudom čudilo zašto bebu često doji i na kraju je uvjerilo da nešto nije u redu. Zato hvala na odgovoru jer je utješan i još jednom potvrđuje da najbolje zna mama!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Baš mi je drago kako su "profesionalne" :wink: mame-dojilice brzo smirile tvoju frendicu i ulile joj novu dozu samopouzdanja :D
    I meni je bio dovoljan jedan razgovor da se uvjerim kako dobro radim i da moja beba i ja najbolje znamo :D :D :D

Pusa svim malim sisavcima koji znaju kaj je dobro :wink:

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

'bem ti zakaj nema edit

dodajem: i veeeelika pusa svim mamama na SOS telefonu jer su sjajne :D :D :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Klo klo ja mislim da je aninamama tebi zahvalila na odogovoru ili ??

Eto kad ti nas hvalis da i ja tebi zahvalim sto se trudis da svoja iskustva preneses drugima pusa malenoj

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pljušte pohvale i zahvale na sve strane, hehehe

Tko je da je - uspjeh je tu: još jedna mama i beba spašene od "dobronamjernih savjeta"

.....živjele cice i mamino mlijeko...živjeleeee !!!! :D :D :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •