jel ko ima iskustva s k plus pelenama? vrijede li išta? čujem za maramice da su ok ali za pelene nitko niš ne zna
jel ko ima iskustva s k plus pelenama? vrijede li išta? čujem za maramice da su ok ali za pelene nitko niš ne zna
ne znam kakve su pelene, ali znam da "lijevi" proizvođači koriste manje kvalitetan materijal.
svojevremeno je najbolju sirovinu (fluff-pulp) imala švedska korporacija koersnes, a najbolji tissue-paper - jedna tvrtka iz nizozemske... finci su imali jeftinije, ali lošije materijale.
da bi se moglo nešto zaključiti o kvaliteti pelena, trebalo bi znati otkud dolazi materijal.
da je svojevremeno tvrtka lola ribar iz karlovca imala dobre mašine (za proizvodnju anatomski oblikovanih pelena) - njihove pelene (guliver) bi bile u rangu pampersa. vjerojatno i kvalitetnije, jer nisu trpali raznoraznu kemiju unutra.
od koersnes-a je svojevremeno kupovala i tvrtka tosama domžale... mali proizvođači su se snalazili na druge načine...
Sorci , sorry , al u vrijeme kad si ti rodila na tržištu
nije ni bilo ništa nego pampers i guliver.
Ja sam rodila nakon tebe , al je situacija bila slična.
Danas postoji stvarno veliki izbor , a od tih kućnih robnih marki pelena
sam čula najveće pohvale za Pilo pelene od Plodina.
nisu bitne robne marke, nego materijal od kojih se pelene rade.dalmatinka prvotno napisa
a bilo je još vrsta pelena, ali sam ih koristila samo kad sam morala - jer nisu bile dobre za guzu.![]()
p.s. ja sam uvozila sirovine za proizvodnju pelena, tako da sam morala znati i dobavljače
...
ja mislim da se k-plus pelene proizvode u nizozemskoj.
I to je sve što znam![]()
Probala K-plus pelene.Prolazna ocjena.I dalje Mullerove pelene vode na listi :D
Ne znam, ne usudim se.
Još ih ponekad koristimo za noć i :/ glupo mi dat lovu za paket pa ga baciti ili koristiti intenzivno samo da ih se riješim.
Skeptična (ali čitam vaše komentare)!
Probala sam K plus, i nemam ništa loše za reći, propustile nisu, smrdile nisu, dobila osip nije, po opipu su mi jednako plastične kao pampers ili Muller. Ja sam inače fun Babylove pelena, volim takve deblje, "pamučnije" pelene, tako da mi niti jedne druge nisu bile nešto naročito.
K plus nisam probala (dok je Šefica još nosila pelene).
ali samo da upozorim na one koje se može kupit u Kauflandu. pakovanje im je jumbo, zelene boje, neke poljske. te ne kupujte ni za živu glavu. te ne mogu izdržat ni jedno piškljenje. a kad se dite popiški pelena se cila pretvori u grudice. strava i užas.
meni su pampers smrdile pa smo bili vjerni Liberu.
a uz njega i Violeta pelenama. nama se pokazale savršene.