Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Maxi Cosi Cabrio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Maxi Cosi Cabrio

Evo ovako, imam tu autosjedalicu i malo glupavo pitanje u vezi iste. Zanima me da li se ona spužvica koja ide djetetu oko glave može slobodno maknuti kad dijete postane predugačko? Nemam uputstva pa ne znam a maloj mi već noge prek ruba vire ako je stavim tako da je ta spužvica oko glave.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Re: Maxi Cosi Cabrio

Citiraj UdavDave prvotno napisa
    Evo ovako, imam tu autosjedalicu i malo glupavo pitanje u vezi iste. Zanima me da li se ona spužvica koja ide djetetu oko glave može slobodno maknuti kad dijete postane predugačko? Nemam uputstva pa ne znam a maloj mi već noge prek ruba vire ako je stavim tako da je ta spužvica oko glave.

ovo piše za cabriofix koja je noviji model od cabrio, ali mislim da vrijedi isto:

B. Removable seat insert
    The Maxi-Cosi CabrioFix has a removable seat insert (7) to creat a flater lying position for newborn babies
    and support the head in a sideways direction. When the baby is (approx 4 or 5 months) remove the filling
    block (8) to make the seat deeper, then you can still use the head support.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

i da još dodam, mi smo svoj maknuli kad je Nika imala oko 4 mjeseca

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi imamo cabriofix - kod nas je taj umetak za oko glave povezan sa jastučićem koji sjedalicu čini plićom, a kada dijete narasto to se miče i dobiva se dublja sjedalica.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Fala, već sam mislila da bum morala novu sjedalicu kupovati ili maloj noge oko glave svezati

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj loptica prvotno napisa
    Mi imamo cabriofix - kod nas je taj umetak za oko glave povezan sa jastučićem koji sjedalicu čini plićom, a kada dijete narasto to se miče i dobiva se dublja sjedalica.
    Kad ste maknuli taj umetak?

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi imami maxi cosi citi (to je stariji model od cabrio ) i taj umetak smo skinili kad je Sara napunila 5mj. jer nije više stala.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Stvarno se ne sjećam, ali to je ionako individualno i ovisi o veličini djeteta. U jednom trenutku smo zaključili da mu je taj jastučić premali i maknuli ga. Mislim da je imao oko 3,5 ili 4 mjeseca :/

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Kod mene je ono za glaavu povezano s tim jastukom, tak da ne mogu skinuti jedno bez drugog. A baš bi i trebala skinuti taj jastuk jer mi je beba već preduga za sjedalicu, ali joj ono za glavu još treba. Imam isto cabriofix.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I u uputama stoji oko 3. ili 4. mjeseca.

Jelcek, ako je potrebno samo za glavu, mozes umijesto toga zarolati pelenu oko glave.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

help, imam problem... mališa ima 4mj i tjedan dana... maknuli smo mu trokutić ali i ovo oko glave jer je jednostavno postao predugačak.... no sad se pojavio novi problem... prvo autosjedalica je namontirana na easy base... svugdje je zeleno, no meni se čini da je ona ipak preokomito... naime on je počeo glavicom se i na ravnom odizati od podloge a pogotovo u autosjedalici... a kad se umori onda nekad zna ostati u tom položaju (bradom na prsima maltene) i zaspati!!!!! da li se noga baze može nekako pod kut staviti a da nije pravi pa da podmetnem nešto pod bazu da postane horizontalnija? šta da radim?

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

podižem temu jer imamo problem:

nemamo pojma kako skinuti cabriofix sa easyfix baze. sve smo super namjestili i kliktalo je i sve ali sad ne znamo gdje se što stisne da se AS može skinuti. ako itko zna bila bih zahvalna da mi pomogne!

hvala!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

uhvatis jednom rukom autosjedalicu za rucku (kao kad je nosis), drugom puvuces onaj sivi dio easy fix-a, na strani gdje je noga, i izvadis je.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ima ko od vas onu frotirnastu presvlaku za AS?
    Vidim da je beba cijela znojna kad se vozi u autu pa me zanima da li to pomaže!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja imam frotirnu presvlaku za Cabriofix, dosta pomaze, ali nemoj ocekivati da se nece uopce znojiti po ovim vrucinama.
    Zgodno je sto je svako malo mozes frknut u perilicu.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A ta presvlaka se stavlja tek dok se makne onaj umetak za glavu?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ufff, umetak je otiso u ropotarnicu povijesti prije 4 mjeseca. Isprobala bih ti, ali sam na moru, a umetak u Zagrebu.
    Cini mi se da moze, ali da ne nabadam, odi u Turbo Limac ili Baby media shop pa probaj.

Sparklina

Početno

može se maknuti ovaj dio oko glavice a ostaviti onaj trokutić ispod guze...ako netko ne zna...mi smo tako napravili kad je postala prevelika i bilo joj je super!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

s obzirom da mi je dijete dugo 62 cm, a ima 3 mjeseca... i spigano ako ga umetnem u taj umetak...
    najbolje je da izvadim trokutić i stavim ga pod dupe, a oko glave stavim pelenu???
    inače dijete mi samostalno drži glavu prema naprijed i isto tako ju okreće u svim smjerovima. dal onda trebam stavljati pelenu?
    :?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

da li se moze kupiti samo ovaj umetak (Removable seat insert) za autosjedalicu? imam model koji nema takvo pojacanje za glavu i zadebljanje ispod bebine guze a što je dobro za novorođenčad.
    tražila sam po netu ali nigdje ne vidim takav jastučić pod accessories za maxi cosi nosilice.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

o kojoj sjedalici se radi?

ako nije niti predviđeno da imaš te umetke, ne smiješ ih koristiti jer to proizvođač nije predvidio. koristiti se smiju samo originalni dijelovi jer je sa njima sjedalica i testirana i sa njima je dobiven certifikat.
    ukoliko je umetak postojao ali je izgubljen probaj kontaktirati:

UPRAVA / VELEPRODAJA:
    Zagreb:
    Media Commerce d.o.o., CMP Savica Šanci, Majstorska 5
    Tel: 01/2406-500, 01/2406-501, fax: 01/2406-499

E-mailovi:

media-commerce@zg.htnet.hr
    info@media-commerce.com.hr
    veleprodaja@media-commerce.com.hr

Ako ne dobiješ odgovarajuću informaciju pošalji e-mail proizvođaču i zamoli ga da ti ponudi rješenje tvojeg problema.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •