Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: alternativa vlaznim maramicama za guzu

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno alternativa vlaznim maramicama za guzu

Dakle,vidjela sam negdje na netu "recept" kako napraviti vlazne maramice za brisanje guza no vise taj podatak nikako ne mogu natj.Rekli su-uzeti neku staru pamucnu plahtu,ili nesto slicno ;izrezati ih kako nam vec pase,staviti u neku plasticnu posudu(poput ovih sto idu uz niveine baby maramice i sl.)i onda u to ide neka smjesa ulja bademovog/nevenovog,vode i ne znam sto jos..i to su onda super vlazne maramice koje kad upotrijebimo *buć*nemo u masinu i onda opet osusene u tu plasticnu posudicu..Zna li netko vise o tomu??Savjeti :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gazice i mlaka voda?!

može i bez razno-raznih dodataka-ulja

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Potpisujem Vrijesku. Voda je najbolja.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi smo cijeli svoj pelenaški staš (2 god i 3 mj) koristili vatu i toplu vodu. Osim izvan kuće, a i tu ponekad ako smo bili negdje u gostima

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa
    Mi smo cijeli svoj pelenaški staš (2 god i 3 mj) koristili vatu i toplu vodu. Osim izvan kuće, a i tu ponekad ako smo bili negdje u gostima
    u potpunosti potpisujem.....vlažne maramice jedino kad zagusti negdje vani! mislim da od rođenja smo potrošili svega 2 ili 3 paketa....

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj yavanna prvotno napisa
    u potpunosti potpisujem.....vlažne maramice jedino kad zagusti negdje vani! mislim da od rođenja smo potrošili svega 2 ili 3 paketa....
    Još jedni voda+vata korisnici! U DM kupujemo BabyLove blazinice, uvijek su s nama, a guza je super!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i mi smo kod kuce na vati i vodi. za van smo otkrili dm-ov vlazni toalet papir za djecu, ciji je sastav, kolko se razumijem, puno bolji od sastava vlaznih maramica(nema parabena i jos nekih sastojaka koji su dokazano stetni).

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi isto koristimo običnu vodu, a vlažne za vani.
    nedavno nam nestalo vode, a trebam presvući nou i ja sva u panici kako to izvesti bez vode, a veli muž "pa imaš vlažne maramice"
    eto, ja se toliko odvikla od njih

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Još jedni voda+vata korisnici! U DM kupujemo BabyLove blazinice, uvijek su s nama, a guza je super!
    Jel one četvrtaste?!
    Meni su one zakon

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mi smo kupili gazu na metar,izrezali na komade,ali stavila sam par kom.jednu na drugu da bude malo deblje i tako porubila.
    guza nikada nije bila ni malo crvena,a vl.maramice koristimo jedino ako kamo idemo

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj kovke prvotno napisa
    Citiraj Frida prvotno napisa
    Jel one četvrtaste?!
    Meni su one zakon
    Yes!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Hvala Mame!
    mi smo isto do negdje 4 Elijevog mjeseca koristili samo blaznice i vodu pa poceli kupovati niveine vlazne maramice-njih bi isprala u vodi pa narezuckala na 4 dijela i tako brisali guzu.
    No uzeti cu sad neku njeznu (staru) plahtu pa izrezuckati.Zasto ne bih ovako mjesto da budem ovisna o kupovini vlaznh maramica/blaznica i sl.
    (u biti sam prestala sa blaznicama brisati jer brzo odu a na one loptice d vate(koje su povoljnije)se sva najezim kad uzmem u ruku-i sad sam se stresla cim pomislim na nj)
    I hvala za informaciju o vlaznom toal.papiru.Budemo to isprobali jednom

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i mm se ježi na vatu tak da joj on pere guzu s vlažnim maramicama, a ja voda+vata, osim kad smo u điru
    i guza nam je super
    to mi je i patronažna savjetovala
    btw, danas sam ju srela i napričale se mi, divna je žena, svima bi samo davala, pomagala

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Potpis

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I mi smo na blaznicama (P. choice iz Getroa) i toploj vodi iako nas ponekad pitaju gdje mi zivimo

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I mi smo na blaznicama (P. choice iz Getroa) i toploj vodi iako nas ponekad pitaju gdje mi zivimo

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I ja sam za blazinice!

No, kada ih nema pri ruci preporučila bih vlažne maramice firme Natracare (baby) - proizvedene iz organskog pamuka, nisu izbjeljivane klorom (dakle, nemaju dioksina i sl).

Ima ih za kupiti u bio&bio dućanima.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I mi koristimo blazinice i vodu. Ili obična gaza.
    Osim kada smo vani.
    Za Janka sam koristila vlažne maramice :/ .

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Vlažne maramice radim ovako: u vodu dodam malo hidrolata rimske kamilice, time namočim babylove krpice koje onda zatvorim u plastičnu posudu za namirnice. Kad mi stigne nepromočiva vreća, prebacit ću se na pamučne krpice... :D
    Doma isto najčešće koristim samo vodu, i ove maramice ako se guza zacrveni.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Dok smo bili samo u pelenama, koristili smo isključivo vodu+blazinice ili babylove suhe krpice za namakanje. Vlažne maramice samo za van.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

isto samo vata i voda
    vlaže jakoooo rijetko za guzu, više za ruke, i to vani i imala bi osjećaj da je sva masna od njih
    a zafrkavati se sa rezenjem plahte pa namakanjem , pa poslije pranjem....
    ne isplati se, vjeruj mi

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja avu isključivo perem na lavandinu pod tekućom vodom, a nou u kadi
    jedva čekam da i ona stane na noge da i nju mogu u kadi jer mi je već teška

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi koristimo vodu i pamučne krpice, izgledaju kao jako tanki frotir, kupili u getrou.

vani maramice, ali toliko rijetko da se ponekad skroz zasuše prije nego ih potrošimo.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

voda i blazinice babylove iako su skupe...(s obzirom koliko ih se potrosi na jednog kakaca). Cisto a mokro brisemo frotirnim krpicama iz getroa a za van su pripremljene vlazne maramice.
    Vlazni wc papir koristim ja...nije mi palo na pamet da je ok za bebu...Bas se budem raspitala (puno je vlazniji od maramica)

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kad je bila manja presvlačila sam je u sobi i koristila sam krpice napravljene od tetre, gaze ili slično i vodu. Sada je veća i presvlačim ju u kupaoni na tvrdoj podlozi na veš mašini. Uzmem ju pod ruku i operem guzu pod vodom iznad kade i obrišem. Ne treba mi ništa osim tetre u koju je poslije obrišem i ME pelenice u koju je obučem. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •