Citiraj M.a.r.t.a prvotno napisa
...Normalno da se derem u nadi da ću privući pažnju mm i da će prestati gledati National Geografic i odvojit dite od mene i namirnica.
ali ne, on to tako ne doživljava. On ne vidi kako smo Karlo i ja dobar par i kako funkcioniramo kad njega nema, a kad je tu normalno da želim da ga malo odvoji od mene. ...
on ni ne može vidjeti kako ste ti i karlo dobar par kada nije s vama. moraš mu reći kako ti u tome uspijevaš.
nije normalno da se dereš u nadi da ćeš privući njegovu pažnju. oni su protiv toga cijepljeni. dođi do njega i lijepo mu reci da si na kraju snaga i da se ne možeš boriti s radoznalim djetetom i namirnicama koje treba pospremiti i zamoli ga da on obavi nešto od toga.
govorim ti to iz iskustva jer sam i sama mislila da se podrazumijeva ako vičem da mi nešto ne štima i da će mm sav zabrinut dotrčati i ponuditi pomoć, a on je, valjda, mislio da ja to tako uvijek i nije smatrao potrebnim da se uključi.
probaj s drugačijim pristupom.
tm i mm su vrlo slični po tom pitanju, čini mi se. mi više ne odlazimo u šoping čoporativno jer samo jedan na drugog prenosimo nervozu. ili mm ode sam ili ja s djecom. ovisi o raspoloženju.