Prvo da kažem shopping je davno završena tema. odlučeno je da na te duge izlete ne ide klinac.

Nasmijala sam se za komentar na macho tipa! Fizički možda i jest, ali stvarno smo kompromisni.
Osim batina, očito.

Ne odbijam batine zato da bi ispala super mama nego jednostavno po primjeru mm (ili par puta kad sam ja pokušala) vidim da nema efekta.

On vidi drukčije i to je problem. Danas je rekao da misli da su batine ok dok dijete ne bude kužilo uzrok i posljedicu, tj sistem nagrada i kažnjavanja, sa podebljanim: nagrada. Jer, s obzirom da imamo ekstremno živo dijete misli da bi se na drugi (moj) način moglo povrijediti jer, on kaže, 15mj djete ne kuži "ne" i klauniranje već kad ga zapeče po guzi....

Marta dozvolim mu penjanje naravno, ali sad mu je fora stajati na nogama na stolici i penjati se na stol. Upravo se uspeo na hranilicu jer sam skinila pladanj

Danas sam na kavi (Karlo je spavao pa sam sjela, inače izbjegavam kavu jer je popijem između sprinteva za njim) vidjela jednu cimericu iz bolnice, kaže curica joj je pre živa. I ja gledam, mala popala ručak u kolicima, popila soka, ona je nunala i mala zaspala Meni je to SF.