-
znam točno kako ti je
kad Sofi ima recimo tantrum ja se sva preznojim ako je MM u blizini, kad ga nema sve ja to shendlam s njom
MM nema nikakvih ideja da bi ona trebala dobiti po guzi jer sam se ja par puta toliko preizbezumila oko tog pitanja tako da mislim da to nema hrabrosti ni pomisliti
ali je sklon da se dere ko beštija na malu jer smatra da dijete nema discipline i da je on mora uvesti..ja takve konfliktne stvari s malom riješim na naš način i stvari uvijek super funkcioniraju (osim ako sam ja iz nekog razloga nervozna i na rubu), ali kad je MM tu onda se stvari izmaknu kontroli i znaju završiti u ogromnoj svađi između nas dvoje
prvo MM oduči od ideje da bi mali trebao dobiti po guzi i to budi vrlo ozbiljna oko tog pitanja..ja sam svog tako grubo i neumoljivo odhe**** kad mi je to predbacivao (vidiš kakva je zbog tebe, da je dobila po guzici..bla,bla) da sad valjda misli da ako to i pomisli da će doći teta iz CZSS i da će biti ne-otac godine
za ovo ostalo nemam ti savjeta, ja se još uvijek svađam..80% naših svađa je upravo oko ovakvih stvari
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma