Citiraj fegusti prvotno napisa
Citiraj M.a.r.t.a prvotno napisa
...Normalno da se derem u nadi da ću privući pažnju mm i da će prestati gledati National Geografic i odvojit dite od mene i namirnica.
ali ne, on to tako ne doživljava. On ne vidi kako smo Karlo i ja dobar par i kako funkcioniramo kad njega nema, a kad je tu normalno da želim da ga malo odvoji od mene. ...
on ni ne može vidjeti kako ste ti i karlo dobar par kada nije s vama. moraš mu reći kako ti u tome uspijevaš.
on vjerojatno neće niti čuti što mu ti to pokušavaš reći, jer je u svom filmu. moj ti je savjet da lijepo postaviš kameru dok ste ti i mali sami i izdvojiš mu, u nekom mirnom raspoloženju, par situacija gdje se točno vidi kako mali reagira kad je sam s tobom, a za koje isto tako TM zna kako završavaju kad ste svi zajedno.
naravno, nemoj mu to prezentirati kao "e sad ćeš vidjeti kako je to sve fino kad smo sami, a kad tebe nema onda je zvjerinjak", nego "vidi kako se maleni danas lijepo igrao, ili napravio toito, pa sam baš išla snimati..." možda mu se "preklika" kad vidi živi zapis, rješavanje problema bez deračine - bilo čije . a knjige, definicije, razne formule i istomišljenike izbaci iz vaše međusobne komunikacije.