-
ja se slažem s la_mamom - moraš obavezno početi voziti! naročito kad već imaš položeni vozački ispit. uzmi par sati i onda sama u shopping, pa makar u prvoj do konzuma i nazad.
sva sreća moja M je prava šopingholičarka (na mamu), ta bi valjda satima mogla gledati police, ne buni se čak niti kada ja isprobavam robu u kabini - savršeno društvo za šoping (puno bolje od MM) koje ja i ona same obavljamo, naročito kad pada kiša pa ne možemo u šetnju. ali sa J nije bilo šanse da bi on izdržao duže od 20 min pa bi lijepo tata dobio priliku igrati se sam sa sinom, a ja odmoriti živce od svih u kupovini.
a što se tiče objašnjavanja oko odgoja i meni je stalno nešto s... sa J, sve bi on nešto drugačije s njim, evo ti brate mili pa ga odgajaj - slažemo se da batina nema, pa ti onda ajde izvoli...
sad, sa M, imam odličan argument, a to je dijete od 7 godina s kojim nemamo nikakvih problema - pametno, živo dijete, super snalažljivo u svim društvenim situacijama, obožavano od strane teta i djece u vrtiću itd. da ga ne hvalim previše...
a i inače mi se čini da su svi ti muški totalno nesposobniji od nas- nije dosta da si cijelo vrijeme s malim, hendlaš na najbolji mogući način sve moguće i nemoguće situacije, kuću, poslije i posao, nego još moraš i paziti na način kako ćeš to sve njemu objasniti jer on, jadan, ima problema na poslu. možda tvoj i ima, ali problemi ovog mog da se meni dešavaju na poslu ne bi ih niti zamijetila, a evo njega - strašno je uzrujan. pa ga moram još i tješiti...ma super je on i muž i otac, i pomogne mi u stoijednoj stvari i u kući i oko djece, ali da ga hebeš, zna me totalno iznervirati...kao npr. upravo sad.
uf, ja se zalaufala, a ovo nije topic "mjesto za jadikovke" - sorry!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma