-
Ne obazirem se ja na te kojima je sve 5 u svim postovima. ja sam iskrena osoba i kad imam neki problem ne ustručavam se kazati ga, ne brijem da mi je sve najbolje, ali se trudim da ide u tom pravcu i nije mi problem tražiti savjet znajući da će ga netko ipak dati :D
Mene samo zanima recimo MC kako objasniti djetetu da nešto ne smije, a da ga ne udreš i na taj način opet ništa ne postigneš osim što dobiješ povrijeđeno dijete.
Koliko puta moram reći "ne" da bi me ekstremno tvrdoglavo dijete (genetski, astrološki..) shvatilo ozbiljno??
Recimo sad su mi sve stolice dignute na stolu. Jeli to pravo rješenje? On nije zainteresiran za penjanje jer ne vidi priliku, ali kad spustim stolicu opet će htjeti!
Npr. televizija mi stoji na nekoj polici u velikom regalu, ispod je bilo mjesta taman da se on uvuče što je i radio. dovukao bi igračke i igrao se ispod x kg teške televizije. normalno, ja sam ispala paranoična što sam ga upotrno vadila odatle, ali stvarno mi je grozno izgledalo. svaki put kad bi ga izvadila, on bi se odmah uvukao natrag sve dok nisam izolirkom oblijepila cijeli prostor i sad mu uopće nije interesantno. to mi je recimo bilo super rješenje, ali stolice mi ipak ne mogu uvijek stati na stolu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma