-
Prvo da riješimo stol. Mislim da nije ni normalno ni dobro da se penje na stol. Jer, lako se uspeti, ali je malo teže sići. A on je brz. Dovoljno da sam okrenuta leđima u kuhinji i on pada. Vratila sam stolice i opet oblijetavam za njim ko luda.
Sinoć smo prije mm posla opet malo pričali. Rekao je da će provati po mom, ali da ga je strah za Karla. Jer po guzi je provjerena metoda, a ja kad trubim on me ne sluša. Bumo videli
Jučer sam vidjela susjedu na povratku sa posl.puta, ima sina godinu dana starijeg i kaže da se tek sad može malo opustiti, tipa otići u wc, a njega ostaviti u dnevnom boravku. Ali ima i dvoje djece od 15 i 20godina i jaslice...
Malo OT
Jučer smo bili kod moje mame na ručku, Karlo spada u djecu koja ne vole jesti i hranjenje mi je najomraženiji posao. sjedimo po pola sata- 45min, animiram ga da bi pojeo. i mama mi kaže "a imala si najbolju najmjeru, nisi ti kriva šta je tako ispao!"
Poludila sam, nakon onakvog dana gdje sam mm trubila o vrlinama dobrog odgoja dobijem pljusku od majke...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma