-
potpisujem trinu što se tiče djeteta kao individue-i knige kao samo usputnog pomagala.nađite sredinu.
dalje,konzum i mercator dostavljaju,doma,na kojem god katu bili,u kuhinju.ja često tako napravim,ema nje za 2-satno šetanje po centrima.
shvaćam ako ti imaš potrebu otići nekamo van kuće pa makar i u pevec ali i ja imam takve potrebe te većinom ih izvedem u nekoj drugoj organizaciji-tipa odem sama ili sa frendicom ili....ne odem.ali sa njom je to najčešće muka.i sa mužem.
ali isto tako ne mislim da trebaš hvaliti muža jer se poigrao s malim.tm nije dijete i njegovo dijete je njegov SIN i on bi sam trebao osijećati potrebu da se njime bavi.ti ju svakako potakni-ali onda ne hodaj i ne kvocaj za njima-daj mu kolica i reci nek ide u šetnju i da ih tvoje oči ne vide sat vremena-dok se opereš,skuhaš,počistiš ili pročitaš novine,nebitno-čisto sumnjam da bi ti muž naudio sinu ili ga zlostavljao-prema tome i njemu moraš dozvoliti da s malim nađe neki njihov jezik,koji ne mora nužno biti isti kao tvoj.ali što se tiče po guzi i sl stvari-to se dogovorite kad dijete spava i ne svadite se oko odgoja pred njim-najlošija stvar je kad on vidi da vas može time zavaditi(jer ipak ste vi tim koji ga voli i odgaja)i da se vi ne slažete-a time i ti i on nemajerno/namjerno jedno od drugog radite baba-rogu,odnosno dobrog i zločestog roditelja-ovisno o situaciji-a to mislim da ne bi trebali-mali će biti puno bolji kad dogovorite granice i budete složni.a za šoping pričekajte.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma