Mial-kako to da se Kiar počeo uspavljivati odjednom na rukama? Za utjehu-Roko se do nekih godinu i pol dvije isključivo tako uspavljivao i to je bila noćna mora,pogotovo što je bio jako teška beba.Rekla sam već da je sa 15 mjeseci imao i 15 kila pa ti vidi....to nošanje od pola sata minimum za svako spavanje će mi uvijek ostati u sjećanju! Ja sam ga uspavljivala preko dana,a mm navečer...nije ni čudo da me kralježnica otkida...
Obuća-preko zime cipele,sad smo u tenisicama,a preko ljeta sandale...
Moram reći da je njemu i dalje potpuno svejedno što ima na sebi. Nikada se ne buni što mu obučem,tak mu je svejedno što je obukao![]()
MB-čestitam na curki![]()
Haribo-dođite vi opet kod nas pa nek se dečki druže
A Splićankama šaljem veliku![]()
Yas-kako ste?
Nina-kako Mateo?
Moram se malo i potužiti-jučer popodne mi Roko nije bio onako dobar kao cijeli prošli tjedan,više grintanja i cendranja za ništa...ne znam da li da to pripišem južini ili... :/
Paulita-što ima kod vas?
Jele-opet te nema??
Svima![]()

Najradije bih išla u trapericama.
spustiti s kreveta - na guzu i dočeka se na noge. kutna nam je u boravku kao "stepenice" ( dio koji se izvlači ostavimo tako, pa je niže, a može se sjediti, a klincima super za igru ) i svi smo sjedili na nižem djelu, a on puzao u krug po kutnoj i tražio gdje da se spusti, pa je odlučio skroz na drugu stranu. preko naslona za ruke od kutne i fotelje se prebacio na fotelju i na guzu dole s fotelje. nakon prvog spuštanja počeo vrištati od sreće i onda krenuo na kutnu "po stepenicama" pa ispočetka. jutros se sa sekinog kreveta popeo na stol, nekih 30-tek cm :shock: . jučer ga hranim i nemožeš ga nahraniti koliko jede i ja sva onako tužna mislim moja beba postala je mali čovijek 
a nisam tako navikla tako da se lomim kako koji dan!!
dalmatinke jel tako nekako ide,tnx za info o AS skinula sam ju da pogledam što piše na etiketi
. Za cijelih 16 dana krećem radit pa ću biti svakodnevno na rodi. :D
. noćas sam do 2 tražila kakvu bi joj nabrzaka smučkala.
dr'š se draga!