Bokić!
evo napokon 5 min vremena i za mene
jutros čim smo se digli otišli k mojoj mami ( ponjela ja i lap, al nemam ga kud uštekat ni nekom se prištekat ), tamo ručali i čekali da dođe tata k nama pa se onda i zadržali zbog ponavljanja farme - da utvrdimo gradivo
popodne nam došli frendovi s klincima, kupanac, uspavanac koji traje i traje i traje . . .
i evo tek sad
MB ni kod nas popodnevni spavanac, a nervoza na sve strane . . . možda kod mene i najviše. tak sam pop*** na MM da mi je došlo da ga mlatnem po sred čela s lopatom za snjeg ( nosi stvari iz auta i vrati se po ostatak i naravno više od pol ne donese , primio se odmah igrice, a pomoć za raspremit stvari 0 bodova, zaigrati se s Kalom dok pokušavam uspavati Kiara 0 i još hrpa toga ) tak sam pukla, uzela malog i izjurila iz kuće, po povratku komp ugašen, a jadan tak smotan nešto bi htio napraviti, a nezna šta, a frka ga pitati. poslje kad su frendovi otišli, a ja se malo ohladila pa krenula s litanijom, bome ni zucnul nije, a ni to mi ne paše

Kala spava u svom krevetu od svog 6 mj. to je veliki krevet za jednu osobu, ali je uz zid pa je odmah naš krevet. tako da smo kao zajedno, ali opet odvojeno. možemo se mi malo pomaziti ili kod nje ili kod nas, ali spava u svom krevetu.
Kiar je s nama, ali to sam ja kriva. jedan sam period bila strašno umorna pa nisam imala snage njega prenašati ( par puta sam se zateturala i uplašila se da će mi dijete ispasti po noći iz ruku ) i ostavljalaga s nama i sad se on navuko.
a baš sam si danas mislila kako bi ga opet trebala počet stavljati u kimbi jer je opet počeo s noćnim nacicavanjem. imam filing da mi se cice više ne stignu napuniti s mljekom jer non stop obe pomlati. imam dvije ispuhane lopte a i vrti se non stop tako da često puta ga pokrijem po glavi, a noge mu na jastuku i onda ga ispravljam,
sva sreća da imamo veliki krevet dva sa dva pa svi stanemo, iako se MM počasti ponekad spavnjem u boravku kako on to zove da si "kičmu isparavi" jer često mala ritica je baš njemu na glavi 8)