-
Mare mislila sam na što ti bi da si poduplala
dakle radi se o sveki
jučer poslje vrtića ona će s njom u šetnju da bi ja kasnije saznala da ju je vozila na biciklu odostraga bez ičega i što je najbolje sve je to imala u planu prije tj. kad ju je uzela, a ništa mi nije htjela reći.
Kali je ovo bilo prvi put vožnja na velikom biciklu.
pitala sam ju kako joj je bilo, ona mi je rekla da se malo bojala. kad sam ju pitala gdje se držala, kako mi je objasnila na onom "paktregeru" ( nemam pojma kak se to zove ) od bicikla.
sinoć mi je mrak pao na oči. kad sam došla po nju ( jer nikako da ju dovede ) ona meni stalno da se vozila na cikliću, a ja mislila na malom u dvorištu, a one bile ohoho od kuće bez da mi je i riječ rekla.
na sve to još ju je hranila sa svojom žlicom iz svog tanjura - fuj, fuj fuj
možete sad mislit o meni šta hoćete, al ipak mislim da nije baš higijenski, al još kad bi o njenoj higijeni
e sad da li je to sve povezano ili nije, ali noćas cijelu noć se Kala budila i plakala i vrištala mamice, mamice dođi moji teeeeeeeeee.
uh sad mi je opet tlak na 300
ajd iskreno jesam zabrijala?
rekla sam sinoć MM i on se slaže samnom, al znam da on neće ništa reći dok se njih dvoje ne posvađaju oko nečeg onda će i ovo joj nabit na nos i sve se onda krivo skuži.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma