Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: S čime na nogama do plaže?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno S čime na nogama do plaže?

Idemo za 2 tjedna na more, pa onda opet u 8. mj.

Ne znam što bih joj kupila za na noge, mora imati otvorene sandalice za neplažu, ali što osim toga? Ima nekakvih jeftinih varijanti japanki/šlapica, ono tipa s placa, ali koliko je to dobro za nju? Da li to žulja? Ja recimo za sebe najviše volim japanke, najotvorenije su, ali koliko su one ok za 22-mj. klinku? Naravno pod uvjetom da imaju onu gumu pozadi.

Čitala sam na forumu o crocsicama, možda to? A jel se one mogu nositi po Zagrebu? Mislim vizualno, jesu li tipično ljetna obuća?

Imate još kojih ideja?

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi za na plažu nosimo iste sandalice kao i za šetnju, štajaznam, nije mi ni palo na pamet kupovati za plažu nešto posebno.
    I tako se na plaži skinemo pa smo bosi.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ma ja se bojim da Jana neće htjeti bosa u more.

Trtaroš je kad dođe ispred trave, šljunka, pijeska... pa će možda isto biti i s morem.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa onda je uzmeš i preneseš od ručnika do mora.
    Ma ja sam odrasla na moru i oduvijek imam averziju prema plastičnoj obući za plažu, a i mislim da je za plivanje nešto na nogama samo smetnja. Doduše, kod mene su fini obluci i ništa ne bocka pa smo svi uvijek bosi.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi uvijek kupimo neke sandalice u Championu. Super su za kikiće.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja pak svake godine kupim neku "glupu" obuću na plažu. Srećom ju obično neće nego hodaju bosi. Ipak za ekstremne uvijete ipak ću nešto kupiti i ove godine.

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi smo prošlo ljeto za hodanje na plaži i za ulazak u more kupili Cicibanove sandalice. Platili smo ih nekih 60-ak kuna. Te iste namjeravamo kupiti i ove godine.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam svome kupila malene sandalice, Skechersice. Materijal je onaj skroz lagani, kao za crocsice. S njima može i po šljunku i u more, a super su izdržljive. Platila sam ih 120 kunića...

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Išla sam malo tražiti te skechersice i evo našla (ne otvara direktno pa dolje lijevo kliknite na djevojčice). Cijena mi se čini više nego prihvatljiva s obzirom da je to ipak ime, ali može li ih netko usporediti s tim famoznim crocsicama?

Rhea, jesi mislila na ove?

Našla sam i Valek sandalice (modeli Bebike, Oscar, Vilma), ali nisam baš sigurna da mogu u more. :/

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Baš sam danas videla te skechersice pa razmišljam da li da ih kupim. Svakako bih uzela one kao sandalice sa delom zatvorenom petom (na Jelkinom linku su neke grozno roza-narandžaste ali ima i belih koje su ok) da joj ne spadaju u vodi. Ali pitam se da li ce joj ulaziti kamenčici obzirom na to da su ipak dosta siroke, krute i imaju rupice. :?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam uzela one prve, kad se klikne na "dječaci" i stvarno su odlične. Meni osobno su crocsice grozne, dizajn im je :/ , ali su lagane skroz i vjerovatno izdržljive, pa tko voli...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ove naše nisu krute, nego od skroz laganog "pjenastog" materijala, potpuno savitljive i fleksibilne, ne znoje se nogice u njima i ne puštaju neke neugodne mirise
    Za kamenčiće ne znam, pretpostavljam da je isto kao i s običnim, plastičnim sandalicama za u more...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa
    Mi za na plažu nosimo iste sandalice kao i za šetnju, štajaznam, nije mi ni palo na pamet kupovati za plažu nešto posebno.
    x

i nema zdravijeg od bosog hoda po plazi

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    x

Da ako se nalazite negdje oko Makarske rivijere, na nekom otoku i sl. Po Splitu na skoro svim plazama vam trebaju nekakve slape, pa cak i na Baterjelu (bacvice) jer od vecernjih "druzenja" ostane cepova,boca,komadi stakla,plastike,ostri predmeti....
    Ja sam kao djete "morski" odrastala na Hvaru po 3mj pa znam sta je biti bosa, ali nema sanse da Zaru pustim po gradskim plazama bosu...
    Dakle mislim da prvo treba procijeniti na koje mjesto idete/se nalazite, pa odluciti slape ili "ne" slape. Mi kupili Z one kao crocs , neka falsa za 50kn jer je to jedino bilo sad trenutno "normalno" od tih slapa...

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    x

Odgovorit ću za sebe. leonisa, već sam napisala razlog zbog kojeg ću joj kupiti sandalice za plažu. Tak da zaista nema potrebe potpisivati Barbi.

Ja bih bila najsretnija, zbog njezine hipotonije, da hoda okolo bosa, ali za sada to nije u perspektivi.

Jana čak kad padne na travu i ine straaašne površine traži mene da ju dignem jer damica ne želi dotaknuti tlo dlanovima.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    Jana čak kad padne na travu i ine straaašne površine traži mene da ju dignem jer damica ne želi dotaknuti tlo dlanovima.
    A ljepotica mala ...takav je bio i M. Prošle godine imao je kožne sandalice za šetnje, a za plažu smo kupili onakve kakve si pitala Rheu iz Cicibana, samo su naše bile iz Intersporta. Tak planiramo i ove godine jer su zgodne i za gackanje po vodi jer se brzo osuše.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jelka ja sam ti odgovorila potpisom da tako i mi.

i L. je nabadala prosle godine bosa. prvi put, drugi put, treci vise nije.

no dobro.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

a što da ja kažem za mališu koji lani nije skidao čarapice s nogu... i u more je išao u njima

ove godine smo napredovali drastično - sad više ne da čarapice, sve bi obuvao na bosu nogu ili trčao bos okolo...

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa
    a što da ja kažem za mališu koji lani nije skidao čarapice s nogu... i u more je išao u njima
    Mi smo u toj fazi ove godine, a prošle smo se natezali oko oblačenja. Čarapice uz sva objašnjenja ne damo sa nogica skinuti!!!

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Nitica prvotno napisa
    Citiraj magriz prvotno napisa
    Mi smo u toj fazi ove godine, a prošle smo se natezali oko oblačenja. Čarapice uz sva objašnjenja ne damo sa nogica skinuti!!!
    dorian nista ne da skinuti kad je vani
    moze bit +40, on ce biti u onome u cemu je dosao, pa makar to bila zimska jakna.

zato sam sad kupial sandale u kojima moze i po vani i u vodu. kupila u cicibanu.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja bi samo preporičila da budu zatvoreni prsti jer u otvorene puno ulaze kamenčići/pijesak pa zna biti nezgodno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •