Ja se nadam da Emanuela neće imati nikakve reakcija od tih krema za sunčanje pošto još do sad nismo koristili nikakvu kremu za tijelo i dalje se kupamo s par kapi parafinskog i to je sve, nikakvi šaponi ni kremice.

Inače ima male naočale za sunce, ne voli ih baš nositi i šeširiće, pošto joj uopće nisam davala vitamin D, ne mažem je s ničim za sada protiv sunca, već oko 17h popodne, kada je sunce slabije, dok spava u kolicima namjerno joj malo rukice i nogice izložim suncu da pokupi malo vitamina.

Inače do kada im mora srasti fontanela na glavi, čini mi se da je njoj još mrvicu mekana.
I da, ne skidam joj tjemenjače, hoće li to samo otići ili....?

Brblja;ta to...,daje pusu, šalje pusu, hrani golubove, bebe, češlja se, lagano uz ruku korača, valjda će prohodati, viče ne,ne i prijeti prstom, maše drveću kada ga njiše vjetar.....ljubi tatinu sliku u novčaniku ...obožava ljude i gotovo svakom hoće od prve za sad, mada u zadnje vrijeme pokazuje znakove sramežljivosti obožavamo se kupati i plačemo kada nas mama izvlači iz kade, a kada smo bili na moru neki dan plakala je jer je htijela cijela unutra, ne samo nogice....

Koje su po vama najbolje igre za sad..mi se igramo ku-kuc, skrivača, skrivanje predmeta, škakljanja, điha-điha, crtamo, brojimo kad razbacujemo stvari, pišemo slovo A....ljubimo se i grlimo, igmo s labradorom....

Danas kupila knjige na popustu u Profilu, Žensko tijelo, ženska mudrost, Godine prve zašto su važne, Povezujuće roditeljstvo....je li tko čitao što od ovoga......ima li tko što dobro za preporučiti.....