Bokić!
kod nas je postalo jako aktivno.
frajer je otkrio kako se bezbolno spustiti s kreveta - na guzu i dočeka se na noge. kutna nam je u boravku kao "stepenice" ( dio koji se izvlači ostavimo tako, pa je niže, a može se sjediti, a klincima super za igru ) i svi smo sjedili na nižem djelu, a on puzao u krug po kutnoj i tražio gdje da se spusti, pa je odlučio skroz na drugu stranu. preko naslona za ruke od kutne i fotelje se prebacio na fotelju i na guzu dole s fotelje. nakon prvog spuštanja počeo vrištati od sreće i onda krenuo na kutnu "po stepenicama" pa ispočetka. jutros se sa sekinog kreveta popeo na stol, nekih 30-tek cm :shock: . jučer ga hranim i nemožeš ga nahraniti koliko jede i ja sva onako tužna mislim moja beba postala je mali čovijek
jutros se MM i grička spremaju, a on im se mota oku nogu. MM ga primi ispod jedne ruke da ga pomakne, a frajer se uspravi i pomoću MM-ove ruke frajer krene u hodanje :shock: . inaće nedam da ga se drži i forsa ( al naravno da je sveki probala iako sam rekla NE, al mora se veli ona, a ja na to samo umrijeti ), ali sad je sam baš htio.
e da otkrio je svog pišonju ajme šta mu radi i naravno umire od smijeha.
smanjio je dojenje , ali kad mu dođe onda me zove ma-ma i vuče za majicu, a kad ja netrzam onda se nasloni i mazi i viče mam, mam ( njam, njam )