-
Cureeeeee mi smo još slinavi i to dosta. Iskreno ovo naše čišćenje nosa uz plač i vrištanje mi je toliko žalosno da ne znam više šta da radim. Ako odustanem od čišćenja i legnemo, posle sat-dva se budi krkljajući i uz plač, onda čistimo nos u 1-2h, ona plače, spava joj se, nije se razbudila, MM i ja se sudaramo šlogirani..... Zvala sam našu doktorku - kaže stavite kapi pre spavanja - ni to nam nije pomoglo. Sve drugo je super, vesela, razigrana, sisa....
Uspavala sam je oko 20.30 - probudila se u 21.30 vesela i evo je skače po MMu a meni se oči sklapaju.
Još sam zbog nečeg neraspoložena danas: Nađa definitivno više ne voli maramu. U šetnji uživa u kolicima, ponekad traži da je nosim ali marama ne dolazi u obzir. Već jedno mesec dana se buni, plače i opire, gura i otima kad je stavljamo u maramu. Nadam se da je samo faza.
Još jedna stvar za koju se nadam da je faza: ako istog trenutka ne dobije šta je htela (a jako je teško nekad kad u praku punom dece pokazuje nešto i viče mmmmmmm da shvatim odmah šta hoće) počinje vrištanje istog trenutka i otima mi se iz ruku
Ali tako je neodoljivo slatka da sve zaboravim kad me zagrli i viče MAMMMMMMMMM (nešto između mama i am am).
Pošto je jedno vreme bojkotovala tutu sad smo se opet vratili jutarnjem obavljanju piškenja i kakanja na tuti. Ne usuđujem se još da joj skinem pelenu za napolje jer i dalje baš često piški.
Sad definitivno bežimo na spavanje - ako ona ne bude htela, ja sigurno hoću.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma