Imamo boginjiceee (iliti vodene kozice)i skroz smo tufnasti.Jadnica moja mukica malena....a ja mislila ona nece da jede zato sto joj raste zub,a od zuba ni traga.Tek mi dr juce rece da je moguce da ima boginjice u grlu i jednjaku i da joj zato smeta hrana u komadicima.A kasasto nece ni da pomirise....od sedmog meseca,doduse
Srecom,nema povisenu temperaturu i prilicno je zivahna,jedino kad je bas mnogo svrbi postane nervozna,ali posto su i ovde praznici,tata je kod kuce vec dva dana,pa je animira na sve moguce nacine.Danas (dok sam ja bila u sauni tj znojila se od usisavanja i sredjivanja stana )su se igrali stipaljkama i odvajali ih po bojama,pa se igrali cik pogodi u kojoj je ruci,pa trcali po kuci i sakrivali se jedno od drugog.Pika samo vristi od srece.
Prica-slabo.Baa-baciti,taataa-sta mislite koga zove?,ci-Shiva,sin od Shakti,njen najbolji drug ,amama-daj majko da jedem,taataa-kad je pitam kako kaze mama ,ali zato ima i pokazuje znake za psa,bubicu,pticicu.
Lutonjice,sto se tice razumevanja verbalnih instrukcija,i mi smo bili odusevljeni kada je ona u devetom mesecu uz pomoc mog objasnjenja(samo verbalnog) naucila da silazi sa kreveta( doduse,sama je naucila da se penje).Od tada strogo vodimo racuna sta pred njom pricamo
Mukica malena,spava vec 2,5 sata.I tata sa njom....Kad malo bolje razmislim,najveca mukica sam trenutno ja,sve sredila i skuvala,a ni minut ne odspavala.Tako mi i treba kad svrljam RODOM umesto da pisem diplomski.