-
Pozdrav cure! 
Eto i nas u ovoj kategoriji već 15 dana. Godinica nam je prošla brzo i dobro, osim epizode s bolnicom u 7 mjesecu zbog upale bubrega uzrokovane E. coli, ali nije se više ponovilo. Ne znam koliko je teška i visoka jer nismo bili na sistematskom. :/
Trenutno vježba hodanje i baš danas me iznenadila prohodavši 2-3 metra u jednom smjeru, okrenula se za 180 stupnjeva i vratila natrag. :D Jučer još nije svladavala zavoje.
Ne priča ništa razumljivo, niti mama i tata, ali ne zatvara usta - govori i pjeva na sav glas svojim jezikom. Pokazuje nekih 10-tak znakova, smišlja i neke svoje, obožava djecu, brata, životinje, penjanje po stepenicama i sva prevozna sredstva bez obzira na veličinu i namjenu. Čak joj je i vožnja u autu u većoj AS postala milija.
Što se jela tiče, nakon perioda od 9.-11. mjeseca kada je jela sve super, vratila se dojenju i jedva je nagovorim da pojede pola obroka krute hrane, uglavnom voća, dnevno. Ali i to se zadnji tjedan mijenja, pa ćemo valjda opet uspostaviti red u prehrani. Ja još ne radim, pa mi nije problem dojiti je non-stop, a nadam se da će počet normalno jesti do 8. mjeseca kada se vraćam na posao. Polako uvodimo i kahlicu u upotrebu, a s ljetom je imam namjeru "izbaciti" iz našeg kreveta. To više neću najavljivati jer su svi dosadašnji pokušaji propali i prije samog početka. 
Eto, toliko za pozdrav, što da kažem, najljepša je i najpametnija
, a uvjeriti se možete ovdje: 1+ 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma