Da ne otvaram novu temu napisati ću ukratko ovdje, pa ako ima tko slično iskustvo, neka prokomentira.

Kako Emanuela inače ne spava ni danju ni noću tako nije ni noćas.
Danas idemo na put, pa možda ima neki predosjećaj i cijele noći ne silazi s mene, nego me grčevito drži rukama, i samo hoće meni.
Da ne duljim. Probudila se ona oko ponoći, pokakal, i idem ju ja presvuć.
Za to vrijeme je na TV-u bila repriza serije Mclaudove kćeri, koju jedinu pratim na Tv-u i to baš navečer u reprizi, jer me opušta, pošto nema nasilja, ubojstava, nije sapunica, samo predivna priroda i životinje.

Nisam je baš puno gledala jer sam presvlačila Emi.
10 ili 5 min, prije kraja serije, sjela ona na mene i zabuljila se u Tv-vidila je krave i konja...objašnjavam ja njoj to je krava muuu, kao i u tvojoj slikovnici...u međuvremenu žena u seriji zajaši konja i počne preskakati prepreke....kažem ja njoj điha-điha konjiću, hop-hop, vidi kako konjo skače, kako je lijep..a ispod je svirala predivna muzika, a Emi se sva zadubila opčinjena..prvi put u životu.....uglavnom u drugoj sceni je bila ista ta glumica ali bez konja a Emi meni pokazuje prstićem emm, mmm, ja joj kažem, je to je ta teta koja je jahala konjića...vodit će tebe mama kad narasteš na hipodrom....

Uglavnom odjednom je počela jedna jako tužna pjesma, (onom ko nije pratio seriju i ne sluša tekst koji je povezan s događajem...nije ništa pretužno)...žena se spremi, pozdravi s svima sjedne u auto, jednom rukom vozi, a drugu drži na čelu i vidi joj je se tuga u očima, ali ne plače...i dalje svira sve jače ta muzika......odjednom moje djete počne jecati :? i to prvi put u životu...u nevjerici je pogledam (već idu slova na Tv- za kraj serije,) a ona se rsplaka ko kišna godina...i to tako da sam se ja rasplakala s njom ....to je bio toliko tužan plač pun jecaja, kao da pati :? na kraju sam se ja počela smijati, jer nisam mogla vjerovati...mala nije mogla plakati zbog filma jer ga je gledala zadnje 2 min. na engleskom je i nije mogla shvatiti o čemu se radi u filmu ni zašto glumica odlazi i kakvu tugu skriva u sebi...a konjiču se ništa nije dogodilo.....

Nemoj te mi sada samo davati komentare protiv TV-a, mene zanima je li moguće da je moje djete tako hipersenzibilno, da je moglo kroz lažni glumljeni osjećaj tuge u očima glumice uz tužnu glazbu to osjetiti kao stvarno????

Kada je završio program ona je upirala prstom i tražila konjića, a ja sam joj rekla da je otišao spavati i sikiti mamu

Inače ona na TV-obrati pozornost kada je neka reklama , pogotovo s djecom, i koju sekundu ako je nekakva serija na Hrvatskom pa razumije što govore, nikad je ne zanima ništa na engleskom i TV uopće jedino ju zanima prebacivanje kanala i paljenje i gašenje TV-a....što ju je tako rastužilo u seriji, da je prvi put u životu doslovno jecala, pa se prtužno rasplakal ko da joj se svijet ruši...ko neki ljudi kada gledaju neki tužni film, neku tragediju?????