-
ivana zg možda je rijetkost takva reakcija,a možda i nije :/
Mislim da djeca jako dobro kuže kad nam nije dobro(evo danas mi se djete tak rasplakalo kad sam stavila zavoj na glavu jer mamu jako buba glava)
Ali sam zapravo htijela podjelit to da i moj S jako reagira na spot sa cd-a prve 3 -U životi sve je...(gdije se od dojenčeta pretvara u djete, pa u bebu, pa dječaćic, pa dečko) i ta animacija ga dovodi do paničnog straha,slično kao i početak crtiča Madagaskar gdije zebra u početku preskače velike kanjone s čudnim izrazom lica -kojeg kad moj S vidi
i bris meni u naručje
Baš sam razmišljala dali i druga djeca tako reagiraju i na šta?
Ali u razgovoru s kolegicom koja ima skoro istu dob djeteta i još jedno starije smo došli do toga da koliko su djeca slična po nekim stvarima,još su više različita. Moj je vrlo rano pokazivao jake emocije (ako ga se presvlači kad nije vrijeme plaččč,vrlo rano jako grleno smijanje koje i danas slijedi nakon samo par min. nakon plača,uvredljivost,samouvjerenost,ponos,ljubav-puse,maženje,grlenje,oponašanje nas i puno životinjica samo su neke od stvari koje on radi dok njegov prijatelj bez pogovora i zahtjeva promatra)
I kad sam mislila da ne sluša šta ja pričam npr.u šetnji-kad mu pjevam ja mislim kako baš i ne sluša ,ali čim i potiho počnem kad si sretan on udara dlanom o dlan
Sad sam se raspričala iako to nevolim jer nekako mislim da nikome nemogu dočarati tu njegovu genijalnost i objasnit kako on sve zna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma