-
Prosle su nam boginjice/kozice! :D Nije bilo nista strasno,jos je malena pa ne zna da se ceska,ali smo i mi kupili super kremicu pa je i to mozda smirivalo kada je bila nervozna zbog svraba.Temperatura-dve noci,nesto malo preko 38,5;apetit-0,sika-melem na ranu. A sad opet jede kao matora.A kad izadjemo u setnju,ona bi trcala koliko se raduje bipedalnom nacinu kretanja
Nekada mi tako nedostaje njeno puzanje...Da,i pentra se na sta god stigne-krevet,njen krevetic,stolica za hranjenje,kolica,a najnoviji je danasnji pokusaj osvajanja stocica u dnevnom boravku.Vise mi je zlo od same sebe i ponavljanja "ne","nemoj","ne bi trebalo"....Moram hitno da se vratim na taktiku odvlacenja paznje....ili da je pustim da vitla.I trenutno(tesi me da je trenutno mama malo starijeg druga) je u fazi udaranja rukom po svemu,pa i po mami i tati,i kad mi napravimo tuzna lica i pravimo se da nas boli i da placemo,ona nas zagrli i ljubi onako balava
...cudo jedno.Sada ja pocinjem da se bojim da ne upadnem u zamku nasledjenih roditeljskih reakcija i ponasanja,i svako malo razgovaram sa samom sobom i trazim si greske i moguce ispravke istih, a cesto i pozelim da mi neko skrene paznju gde gresim.
Do 20. na bolovanju koje mi je "darovala" ginicka
,a onda se pedijatrica ponudila za jos jednu turu
I valjda se ,posle folikulometrije i ugovorene praznicne humane reprodukcije
nesto zamesilo....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma