Druga jednako strasna vijest, baka nam je prolupala i sad trazimo cuvalicu hitno, ja sam uzela godisnji iduci tjedan jer mi nema tko cuvati dijete. Naime vec smo jednom imali svadju s njom jer sam htjela da koristi platnene pelene a ona je mislila da su pampersice s neba pale i da mu je u platnenima vruce. Najnoviji problem je iskrsnu kad sam rekla da ne zelim da ga hrani sa dukatinom i Kinder pingvijem. Na sto je ona rekla da je on stalno bolestan da smo mi krivi sto ima losu krvnu sliku da je to zato jer nisam nadohranjivala kad je ona rekla sa 4 mj., da smo losi roditelji i da nista dobro nismo ucinili za svoje dijete! Nakon toga sam ja rekla da ne zelim vise cuti niti rijec o tome kako trebam odgajati svoje dijete, da bi moja svekrva rekla, pazi sad: da ce nazvati socijalnu radnicu i da ce reci da smo mi narkomani i da tucemo svoje dijete sa staklenom bocom :shock:
I to je samo dio price. Treba li reci da ne zelim da mi se takva osoba vise priblizi djetetu. Pa eto svima koji ste govorili: baka je ipak baka!