Samo da vas pozdravim.

Nama je najnovija riječ daga(draga), brblja uff, na mamu ali ne puno razgovjetno ali apsolutno sve razumije što mi pričamo ili što ju tražim ili pitam, pokazuje djelove tijela, kada čuje operu na TV-eu počne pjevati aaaaaaaaa , inače na svaki zvuk pleše i diže ruke, od glazbe na radiju do zvona crkve ili mob. hoda uz ruku, nadamo se da će uskoro prohodati ili prije r

Mi još nismo probali jaja i mlijeko (još doji), mislite li da je sada vrijeme s 14 mjeseci?

Mi nismo išli na nikakav sistematski, ja sam poludila neki dan kada smo došli radi nosića i uputnica za Goljak i rekla pedijatru (iako nisam pobornik cijepljenja) da mala nema onaj ožiljak od BSG iz rodilišta i da je to njegov posao da to vidi, a ne moj, i da je vjerovatno moramo ponovno cijepit, on kaže; pa da, valjda
Još nije dobio tj. naručio POLIO pikicu ( jer nisam htijela živi na usta) kaže još ga Država nije naručila...

Čovječe ja radim što veći razmak između cijepiva prije Priorixa kojeg ćemo dobiti s 18mj., a sada još mora dobiti i POLIO i BCG, što da radim (zbog njega je dobila toliko pikica, jer me prvi put nije htio poslušati da hoću 5u1) da odem ju cijepiti negdje drugdje?

mina drži se...ja sam nako 10 mj. ostavila svoju malu s mojom mamom da odem na misu...a kada sam se vratila ona joj je davala kekse s jabukom...mada zna da Emi ne jede kekse...opravdanje je bilo, kada mala nikako drugčije neće voće ( što je istina, povrće tamani, ali voće ne)....drži se

popustila sam, pa joj daju kinder čokoladu i pigvin, ( jer su to jedine mliječne čokolade koje nemaju u tragovima lješnjaka) štapiće...rekla sam bolje i to nego kekse, smoki, čips, torte, kolače, sokove i sve ostalo što joj žele uvaliti...a mala ima skoro 12kg.....