Citiraj blis prvotno napisa
Citiraj MarikaPika prvotno napisa
OFF TOPIC: Nasa Pika je od pikapolonica iliti bubamara
Je li joj Pika forumsko ili pravo ime?
Pa ,forumsko 8)
Bubimira,ja sam sa malenom od 3,5 meseca bila proletos gotovo po ceo dan sama na moru.Izasle bi na plazu raaaaano ujutru,u vreme najjaceg sunca (10-17) bile ili u kuci ili u debeeeeeeloj hladovini(gde smo obe veoma spavale ),mazala je Chicco kremom sa,cini mi se ,zastitnim faktorom 50,i kupali je 2,3 puta.A kada smo ,sa njenih nepunih 6 bili opet,kupala se cak 6 puta
Prvu m. dobila 5 meseci nakon porodjaja,odmah super-redovnu,a vec 6 meseci veoma mrsku (HOCU BEBUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! i porodjaj kod kuce)
Vissnja,tek joj sad guraj siku,zbog moguce tvrde stolice od tog sirupa gvozdja....i ne osvrci se na komentare nasih nedovoljno prodojeci edukovanih pedijatara.U njihovim ocima je sisanje do godinu dana-produzeno dojenje,a sve nakon toga- cist science fiction.Osluskuj potrebe svoga deteta i radi po nepogresivom majcinskom instinktu.
Kupila joj danas baka ove sandalice,zelena varijanta,a tata naocare u istoj boji,pa se sepurila po kuci kao neki paun,a mi joj govorili da je lepa.
Uh,evo je zora....napolju svice uz strasan vetar....bice valjda danas osvezenja.
I nemojte da mislite da ja po celu noc visim na kompu.....zaspala sam "na siki" ,pa se u 04.00 probudila