Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: sve je povratila?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno sve je povratila?

hranila sam ju jutros oko 11 kao i obićno. na lijevoj ciki. to joj je bio drugi podoj danas. jela je kao i obićno. ne prepohlepno. kad sam ju maknula sa cike ispovratila je čitav sadržaj hranjenja po meni. nikad prije to napravila nije!!! zna ona bljucnut tu i tamo ali ne tako obilno.
    jer može biti da neš nije u redu ili to sve bebe rade s vremena na vrijeme??

jer zbog hrane? jučer sam jela odojak, mlince, zelenu salatu, kupus salatu i luk mladi. za večeru jogurt voćni. jer možda od tog nećeg. a i mengu sam jučer dobila prvu??

pliz help.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

je li se opet ponovilo?
    mislim da je samo progutala visak zraka i da je to sve OK

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mom Luki se zna dogoditi. Ne sad baš da povrati sve, ali pozamašnu količinu.
    Ja mislim da mu se dogodi, nekad zbog zraka, jer kad se podrigne (jako) izleti mu i mlijeko. Ili kad ga se nezgodno okrene ili nosi ili pritisne trbuščić.
    A jesam ga sad objasnila . Uglavnom onda znam da će vjerovatno prije tražiti siku - da nadoknadi, da mu ne fali 8)
    Valjda se kuži kaj sam mislila

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja mrva sad ima 5 tjedana i već 2-3 tjedna prosječno 4-5 puta tjedno povrasti tako puno u mlazu

pošto dobija puno na kilaži ne brinem se. tak je i mali radio, čak i češće, pa je u prva tri mjeseca života dobio 4 kile

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •