Evo mali update.
Prije točno 2 tjedna, kako je bol ponovno bila neizdrživa, otišla sam u Trst po homeopatsko lječenje. Ženskica koja mi je dala lječenje je napokon kužila čemu ja pričam i nije me blijedo gledala kao ostali doktori dosad. Dobila sam kremu, kapi, kapsule za probavu, nevenovu tinturu za obloge i soda bikarbonu za pranje. Sve sam to ja uredno koristila i nikada u životu se nisam bolje pridržavala uputa međutim nakon 10 dana bol je bila neizdrživa Ni to meni nije pomoglo. Nazvala sam je u četvrtak (prije 5 dana) i rekla joj i nije mogla vjerovati da mi nije pomoglo. Uputila me jednoj doktorici u Trstu koje je maher za te stvari (inače je porodničar). Nazvala sam je i doktorica, osim što je neizmjerno bila ljubazna i puna razumjevanja, i sama je imala težak slučaj soora kao ja pa je točno znala o čemu pričam. Dala mi je kapsule diflucan i upute o korištenju. Uz njih mažem se i daktarinom. Moj gin mi je napisao recepte i u subotu sam počela sa terapijom.

Kod mene su gljivice izgleda jako prodrijele i raširile se. Bol je bila neizdrživa ne samo kod cicanja nego i između podoja, kao da me iglom netko bode u leđa i izlazi na bradavicu. Ma užas jedan!

Danas je mrvicu bolje. Boli i dalje ali ne probada me tako često kao zadnjih dana. Nadam se da je to to, da sam pronašla lijek. Mali će u subotu napuniti 3 mjeseca i mislim da je stvarno došlo vrijeme da počnemo uživati u dojenju.

Držite mi fige