Citiraj single prvotno napisa
s tim se bas ne bih slozila...trudnoca je po meni bas 'drugo stanje' kako kazu, u trudnoci sam imala dvostruko energije za sve sta sam naumila, osjecala sam se uvijek sjajno, puna energije, samopouzdano...meni ako nesto moram ostvariti to stanje mi je bilo fenomenalno.... kao sta vas napadaju ako kazete da zelite roditi doma, tako su mnogi i mene napadali.....no imam ogromnu srecu da su tu bili i moji roditelji koji su me podrzali u svemu, a vi imate uz sebe svoje muzeve, zato ujedinite snage i idite protiv tih otpora
Draga single, nemaju svi tvoju energiju, a bome ni podrsku. Ja nisam imala ni jedno ni drugo Zato se moram sloziti s tvrdnjom da nije u redu ocekivati od trudnice da mice brda i doline. To je ipak stanje u kojem je mir i osjecaj sigurnosti od ekstremne vaznosti za veliku vecinu zena -- cijeli ovaj topic je vise ili manje o tome.

Ali imas pravo da nesto moramo poduzeti, makar puzevim koracima. Zato i podrzavam sve one koji promicu porod kod kuce, kako se s vremenom ne bismo za to morale boriti, nego imati jednakopravnu mogucnost izbora. Svjesna sam da smo u manjini, ali to nije nikakvo opravdanje, ni njima (zdravstvenom sustavu), a ni nama. Cim se ispetljam iz totalne guzve u kojoj mi je zivot, zeljela bih i sama tome doprinijeti. (Dajte me podsjetite )