Zorana ne slažem se s tobom, prema podatcima Svjetske zdravstvene organizacije svake godine milijun djece i žena umre na porodu i u postporođajnom razdoblju i uglavnom iz "nerazvijenih" zemalja. Gledala jedan dokumentarac baš o tome, u Gani je Crveni križ sklepao nekakvu poljsku bolnicu za žene baš sa takvim problemima-kad su počeli pričati što sve one proživljavaju, kakve sve povrede imaju, kako umiru ja sam se rasplakala. Onda je bila komparacija sa drugim zemljama i kako je to rješeno u Kolumbiji koja je donedavno imala isti problem. Bwt ovo rađanje kod kuće što postoji u Švicarskoj nije isto kao u Gani jer su žene 5 minuta od bolnice, pa ako dođe do komplikacije mogu brzo biti prevezene u bolnicu. By the way, prije samo 100 godina 25% žena i djece je umiralo na porodu i u razdoblju babinja. Dakle, ne slažem se općenito sa tvrdnjom da su bolnice i doktori pri porodu nepotrebni, zar misliš da bi netko i lipe potrošio (a samo mi trošimo milijune kuna) na porod da je to tako i zar bi se u svijetu trudili da se situacija u zemljama gdje ženama nije dostupna bolnica promijeni. Žene u zemljama poput Gane bi bile sretne da mogu vidjeti bolnicu. Pitanje: da li netko zna zašto je izgrađen Taj Mahal u Indiji?