ja vam samo kazem ako bas zelite da sam sigurna da se moze....moj mot je sve se moze kad se hoce...zakon ti ne brani poroditi doma, znaci, neces zavrsiti u zatvoru, ja ne kazem da je samo tako lako, sam vam napisala da cete 9 mjeseci trudnoce provesti u trazenju odgovarajucih osoba, ali ako zaistinu zelite taj porod kod kuce nitko vam ne brani(zakon vam je nize), a uostalom sta je lose ako vam dode ginekologinja u porodu kod kuce, tko kaze da oni imaju svi takvo misljenje? ja poznajem ginekologinju koja je iz bolnice isla raditi kao privatan ginekolog upravo jer joj se nije svidalo interventno poradati...a o imenima necu......

no ja u jednu ruku i podrzavam nas zakon da ne dozvoljava hrvatskim primaljama da poradaju zene kod kuce jer one imaju preslabu skolu za tako nesto i 0 iskustva, a kad se pokrene studij primalja i bude stavrno obrazovanih primalja pa tek onda se zakon moze ici mjenjati

Tinna , ne brini, iako imam samo 200tinjak postova vidjela sam da si na ovom forumu ok samo ako se slazes sa moderatoricama, tj ako imas isto misljenje s njima, a ako nemas, i ako vecina nema odmah zakljucaju temu, jednostavno tvoj stav se odmah napada...no ja unatoc tome smatram da je ovo javni forum na kojemu svatko ima pravo reci svoje misljenje i svoj stav, a ovaj drugi ne mora da mu se zivci vade jer to je samo jedna otvorena rasparav, a svatko za sebe i za svoj zivot zna kako je njemu najbolje i kakve ima mogucnosti ostvariti svoje zelje