-
ma kakvo soljenje rane, ja vam samo govorim da jednostavno ako se nesto bas zeli i zeli uz jako mnogo truda se da napraviti, jednostavno to je moje misljenje i jednostavno sam tako do sada i dogurala u mom zivotu, a da sam za sve cekala zakon, doktore, i mnoge druge, itd ne znam gdje bih danas bila, a to nije sad za ovu temu.....
soli si same stavljete na ranu govoreci zelim a ne mogu...pa tke te sprijecava?zakon ti ne brani, malo ti odmaze, ali ti ne brani da se doma porodis, a ako je primalja ok sta te briga ako je hrvatska ili austrijska, ako je sa dozvolom ili nije, ja ne znam imena, jer me to ni ne zanima jer ni ne zelim se poradati doma, a ako se same ne bacite traziti ne cekajte da ce sa neba pasti.....a ja vjerujem da ih ima.....sad se bacite u potragu i u istrazivanje ako vam je to zaistinu san a ne govoriti o soli na rani...veca sol ce vam biti ako vam netko za koji mjesec kaze da je on uspio u tome
ako jeste stavrno toliko za taj kucni porod....nemam pojma....ponavljam, ja ne bih doma, ali samo govorim vama da vi koji uistinu zelite da vjerujem da se da izvesti,
p.s. stalno pisete o tyom klistiru kao najgroznija stvar, ma sta je toliko grozno, pomisao da vam ga netko stavlja, polsije sjediti na wc.u...ili sta?
pitam jer u Italiji ga ne davaju nikome, ni meni koja sam rodila carskim, jedino ako im kazes da nisi bio dugo vremena na wc i ti zelis ti daju bocicu(tako su dali jednoj sta je bila sa mnom u sobi) i lijepo joj sve objasnili i rekli su joj ako ne zeli da nema nikakvih problema i otisli, pustili ju da sama odluci sta hoce, nitklo joj nije visio nad glavom da li si ga je stavrno uzela...pa mi nije jasno zasto je kod nas toliko neophodan, ako ga mnoge rodilje pamte kao groznim?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma