pitam za račun jer se koliko puta, s punim pravom, diže buna, na ginekologe koji naplaćuju UZV, koji ne bi smjeli, i ne izdaju račune, pedijatre koji naplaćuju razne potvrde, cijepiva, a to isto ne bi smjeli, pišu se brojevi HZZO-a na koje bi ih se trebalo prijaviti...
a preko ovog naplaćivanja med. usluga na crno se prešutno prelazi
a ne vjerujem da te babice to rade pro bono
znači da krše zakone, i to dviju država, jer čisto sumnjam da u svojoj državi prijave taj račun da bi platile porez
da se razumijemo, ja sam prva protiv načina poroda u u većini hrvatskih bolnica, i ja sam tamo prošla kao bos po trnju, jer se, po mišljenju nekih s foruma, nisam dobro informirala
ja tvrdim da sam loše prošla jer je osoblje bilo bezobrazno, bahato i jer im se nije dalo raditi
i to tvrdim pod punom odgovornošću
ali ovo nije rješenje

a cd-i, bočice... to sam samo navela jer mi se čini da tu postoje dvostruka mjerila, da se nekad banalnim stvarima pridaje važnost, a neke, po meni velike, se prešutno dopuštaju, odnosno na njih se ne reagira
idem OT, ali npr. nisam primjetila da se itko ogradio od savjeta da se djetetu ne spušta povišena tjelesna temperatura (ne mislim na temp do 38.5)
a mislim da je opasnija temp. iznad 39.5 zbog posljedica koje može izazvati, nego ako se djetetu od nekoliko mjeseci nekad da bočica ili duda (moje nije imalo ništa od toga, ali to nije važno)