-
o.k. nema onda dušo, ja se inače svima tako obraćam i ne smatram to patronizirajućim.
Tvoj post je glasio ovako "što opet znači da su predvidjeli takve situacije i pripremili se za takve slučajeve" i to na vartexov post koji si poviše svog citirala. Oprosti ako mislim da je to poanta uvođenja poroda doma pod stručnim nadzorom, znači babica bi bila stručna osoba koja bi vodila porod, mogla bi predvidjeti komplikacije i pripremiti se da u tim slučajevima rodilju preveze u bolnicu. Eto, to je ono što sam ja iz tvog posta iščitala, ovo pod navodnicima si napisala tako od riječi do riječi, pa kako bi onda drugačije to mogla shvatiti. Inače, obračaš se na krivu adresu, jer da si vidjela moje prijašnje postove znala bi da ja inicijativu podržavam samo radi prava na izbor, ali sam za to da se humaniziraju porodi po bolnicama jer i dalje smatram da je to sigurnije za majku i dijete. Pusa. I ne ljuti se odmah, ovdje se samo raspravlja, a ja nikada nikoga ne omalovažavam, niti je moj stil nekome nametati moje mišljenje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma