Citiraj argenta prvotno napisa
Ajme kuda ode ovaj topic
Možda sam u pms-u opet, ali meni je doslovno da od muke i frust.
Stvarno sam se nadala nečem konstruktivnijem -- ali to je čak i onih 10 stranica o novom skinu foruma.

Ništa osobno...
Argenta, molim te nemoj se sekirati poradi jednog topica. Ova se tema uvijek, od pocetka foruma ovako razvlaci. Uvijek se svodi na to:

- Moj doktor kaze ovo!

- Moj kaze ono!

- Moj doktor je bolji!

- Moj doktor je pametniji!

- Moj doktor je jaci od tvog!

...

Argumentacija pri tome nije vazna, tek je usputna da se iz nje vade detalji izvan konteksta i zatim jos danima razvlace. Nije ti to vrijedno suza i zivciranja.
Konstruktivna rasprava se moze odvijati unutar grupe ljudi ciji se stavovi razlikuju do neke granice, oni ciji su stavovi oprecni i zacementirani, mogu se samo prepucavati ko mi ovdje. Ako se zeli konstruktivna rasprava o porodu doma onda bi jednostavno trebalo zanemarit i preskocit sve postove o elektivnom carskom koji se svaki put cudnim cudom nadje na topicu o porodu doma, kao i sve postove koji se u potpunosti suprotstavljaju ideji kucnog poroda. Samo sto to zahtjeva neku nepostojecu vrstu discipline i samokontrole, jelte...

Citiraj elin prvotno napisa
I zakaj ja ne bi podržavala žene koje žele elektivni carski - to je glupost. I glupost je reći da se ne slažeš da zdravstveno to plaća.
Ndaaa, uistinu sam glupa i pricam gluposti cim zinem... To sto pricam u svoje ime, nema veze, glupaca na kvadrat. Kvocijent inteligencije nebitan.

Citiraj elin prvotno napisa
Imam jednu staru susjedu - ta je dio interijera kod našeg doktora opće prakse, a niš joj nije. I svaki put kad je vidim mi se tuži da je nekaj buba, dok nisam jednom popizdila i rekla gospođo stari ste, ako se nakon 50 godine probudite i ništa vas ne boli, provjerite jeste li živi.

Samo sto je tvoja susjeda u cekaonici doktora opce prakse, a ne u operacijskoj sali. Primjecujes razliku?

Citiraj single prvotno napisa

marta...sta te ima uzasavati ako bi netko svima preporucio carski???? pa eto meni je bilo divno RODITI na carski.....i sta tu tebe ima uzasavati????? mene vise uzasava vaginalni porod, pogotovo popracen vakumom......
Preporucivanje operacije osobama za koje ta operacija nije medicinski indicirana za mene je neeticno. Dakle, neeticnost me tu uzasava, olako nagovaranje zene da izlozi sebe i dijete statisticki losijem ishodu poroda me takodjer uzasava....

Eto, uzasnuta i glupa... Ccccc.....