Argenta, molim te nemoj se sekirati poradi jednog topica. Ova se tema uvijek, od pocetka foruma ovako razvlaci. Uvijek se svodi na to:argenta prvotno napisa
- Moj doktor kaze ovo!
- Moj kaze ono!
- Moj doktor je bolji!
- Moj doktor je pametniji!
- Moj doktor je jaci od tvog!
...
Argumentacija pri tome nije vazna, tek je usputna da se iz nje vade detalji izvan konteksta i zatim jos danima razvlace. Nije ti to vrijedno suza i zivciranja.![]()
Konstruktivna rasprava se moze odvijati unutar grupe ljudi ciji se stavovi razlikuju do neke granice, oni ciji su stavovi oprecni i zacementirani, mogu se samo prepucavati ko mi ovdje. Ako se zeli konstruktivna rasprava o porodu doma onda bi jednostavno trebalo zanemarit i preskocit sve postove o elektivnom carskom koji se svaki put cudnim cudom nadje na topicu o porodu doma, kao i sve postove koji se u potpunosti suprotstavljaju ideji kucnog poroda. Samo sto to zahtjeva neku nepostojecu vrstu discipline i samokontrole, jelte...
Ndaaa, uistinu sam glupa i pricam gluposti cim zinem... To sto pricam u svoje ime, nema veze, glupaca na kvadrat. Kvocijent inteligencije nebitan.elin prvotno napisa
elin prvotno napisa
Samo sto je tvoja susjeda u cekaonici doktora opce prakse, a ne u operacijskoj sali. Primjecujes razliku?
Preporucivanje operacije osobama za koje ta operacija nije medicinski indicirana za mene je neeticno. Dakle, neeticnost me tu uzasava, olako nagovaranje zene da izlozi sebe i dijete statisticki losijem ishodu poroda me takodjer uzasava....single prvotno napisa
Eto, uzasnuta i glupa... Ccccc.....![]()

od muke i frust.